Миналия месец мъже на име Phillipe Christodoulou взема телефона си,

...
Миналия месец мъже на име Phillipe Christodoulou взема телефона си,
Коментари Харесай

Мъж изгуби 600 000$ в биткойн заради изтегляне на грешно приложение

Миналия месец мъже на име Phillipe Christodoulou взема телефона си, изтегля приложение за цифров портфейл за криптовалута от магазина за приложения на Apple и влиза в профила си.

Измамниците, които са основали приложението, маскирайки го с името на реномирана компания за крипто портфейли, което Phillipe е изтеглил, са забелязали новия профил, който е прибавен към листите им, присвоявайки си 17,1 биткойна от Phillipe, които по това време са били на стойност от 600 хиляди $, оповестяват от The Washington Post. Това е шокиращо публикувана машинация както на платформите на Apple, по този начин и на Гугъл, а за жалост наподобява малко евентуално фирмите да създадат нещо, с цел да минимизират този вид измами.

Apple постоянно се старае да съобщи обръщение, че ревизира всяко едно приложение в магазина, което е част от повода Phillipe да упреква повече компанията, че не е направила задоволително, с цел да подсигурява неговата сигурност, в сравнение с упреква самите нарушители, които са откраднали по-голямата част от спестяванията на живота му.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР