Миналия месец Golden Boy Promotions направи своя MMA дебют. Тяхната

...
Миналия месец Golden Boy Promotions направи своя MMA дебют. Тяхната
Коментари Харесай

Оскар де Ла Хоя продължава с промотирането на ММА битки

Миналия месец Golden Boy Promotions направи своя MMA дебют. Тяхната първа пей-пър-вю карта бе управлявана от две звезди в “Залата на величието” на Ultimate Fighting Championship (UFC), които имат години история един с различен. Тито Ортиз най-сетне извоюва първата си победа против Чък Лидел посредством нокаут, секунди преди края на първия рунд. Преди този дуел " Ледения ", който е на 49-годишна възраст, не се е бил в клетката от юни 2010 година.

След края на огромната вечер за “Golden Boy Promotions” се появиха спекулации, които настояват, че събитието не е съумяло да продаде даже 50 000 купувания и по-скоро е наближавало 25-30 000 пей-пър-вю продажби.

Де Ла Оя приказва с кореспонденти, с цел да отхвърли тези числа и сподели, че ще продължи да разпространява спорта MMA, до момента в който президентът на UFC Дейна Уайт " не заплаща заслуженото на своите бойци ".

" Искам да кажа на първо място, че цитатите от LA Times не са правилни. На второ място, те не броиха нашите цифрови покупки, които надалеч надвишиха това, което са цитирали. Така, че тези отчети са погрешни. Ако Дейна Уайт желае да подлага на критика обстоятелството, че направих карта, управлявана от Чък Лидъл и Тито Ортиз, това е тъй като те желаеха да завоюват пари. Ако Дейна Уайт мисли да ме подлага на критика, тогава би трябвало да заплаща добре на бойците си, с цел да не се постанова да се бият когато станат на 49 години. Толкова е просто… и по този начин, до момента в който Дейна не заплаща на своите състезатели, ще продължа да разпространявам ММА. " приключи боксовата легенда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР