Миналия месец една от компилациите за предварителен преглед на Windows

...
Миналия месец една от компилациите за предварителен преглед на Windows
Коментари Харесай

Microsoft временно премахна възможността за смяна на функционалността на клавиша Copilot в Windows 11

Миналия месец една от компилациите за прелиминарен обзор на Windows 11 добави доста нужна смяна за клиентите с устройства, оборудвани с физическия клавиш Copilot: опция за промяна на функционалността на клавиша за друга стратегия. Ако обаче неотдавна сте актуализирали до най-новата бета-версия и не можете да намерите оповестената функционалност, това е тъй като Microsoft краткотрайно я отстрани.

Microsoft неотдавна актуализира изданието от компилация 22635.4291 и удостовери, че функционалността за промяна на функционалността на клавиша Copilot към този момент липсва. Причината е елементарна: неточности. За благополучие, тя не е изчезнала вечно и Microsoft в бъдеща актуализация възнамерява да я върне още веднъж. Ето какво споделя Microsoft в новия указател на измененията за компилация 22635.4291:

“Временно деактивирахме опцията за конфигурация на клавиша Copilot, която стартира да се внедрява с компилация 22635.4225, с цел да поправяме някои проблеми и да подобрим продуктивността. Планираме да я върнем скоро “.

След като пренасочването на клавиша Copilot бъде възобновено, би трябвало да можете да отваряте всяко MSIX приложение. Функцията ще бъде налична в Настройки > Персонализиране > Въвеждане на текст > Настройка на клавиша Copilot на клавиатурата. По подразбиране той ще бъде присвоен за Copilot, до момента в който потребителят не го промени.

Имайте поради, че тази конфигурация е единствено за устройствата с физическия клавиш Copilot, като при най-новите компютри Copilot+ като Surface Laptop 7. Промяната на настройката на компютрите без клавиш Copilot няма да направи нищо.

В допълнение към връщането на опцията за преименуване на клавиша Copilot в неговата истинска форма с изданието 22635.4225, Microsoft възнамерява да „ увеличи опциите за възстановяване на този опит “. Все още не е известно какви усъвършенствания чакат клиентите. Би било хубаво да може да се започва всяко приложение, а освен MSIX, само че Microsoft споделя, че ограничаването е за увещание, че показаните приложения „ дават отговор на условията за сигурност и дискретност, с цел да се подсигурява сигурността на клиентите “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР