Миналия месец, докато Марая Кери е била на почивка в

...
Миналия месец, докато Марая Кери е била на почивка в
Коментари Харесай

Обраха дома на Марая Кери, докато е на почивка

Миналия месец, до момента в който Марая Кери е била на отмора в Италия и Хемптън, в дома ѝ с девет спални в Атланта е била осъществена кражба с щурм. Заподозреният остава на независимост, оповестява „ Дейли Мейл “.

Според „ Пейдж Сикс “ 53-годишната певица е била на екскурзия на 27 юли, когато е осъществена кражбата.

Не е ясно какво е било откраднато от вкъщи на певицата, който е на стойност 5,6 млн. $.

Полицията в Атланта съобщи, че " това към момента е отворено следствие " и " информацията може да е лимитирана ".
 

— Intl. Business Times (@IBTimes)

Кери е закупила дома с 9 спални и 13 бани посредством концерн през ноември 2021 година Имението разполага с детска площадка, басейн и тенис корт.

Певицата, носителка на " Грами ", беше дейна в Инстаграм предишния месец, документирайки ваканцията си с 11-годишните си близнаци Монро и Марокан и сегашния си другар, 39-годишния Брайън Танака. Семейството беше видяно да се любува на разходки с яхта по време на първокласното бягство. Към селфито, което разгласява на 16 юли, тя написа: " Снимам се, преди влажността да скапе косата ми тук, в Капри ".

На 25 юли тя се включи в обществената мрежа с обява от хамптънското селце Уотър Мил, като поддържа компанията за недвижими парцели Nestseekers за помощта ѝ при наемането на жилището.
 

— Page Six (@PageSix)

Тя написа под обявата: " На изток за седмица, гълтам всичко “. Певицата е похарчила над шестцифрена сума за двуседмичния престой в луксозния парцел.

В четвъртък Кери разгласи, че ще взе участие във фестивала " Global Citizen " - безвъзмезден благотворителен концерт в Сентръл парк в Ню Йорк, в който ще вземат участие също „ Металика “ и „ Джонас Брадърс “. Тя написа в Туитър: " НЮ ЙОРК, отбележете си календара! На 24 септември се сплотявам с @GlblCtzn, с цел да прикани международните водачи и корпорации да овластят дамите и девойките, да подхващат дейности за климата и да сложат завършек на крайната беднотия. Предприемете дейности, с цел да спечелите билети за #GlobalCitizenFestival “.

В рамките на събитието на 24 септември ще се организира и концерт от другата страна на света в Акра, Гана, с присъединяване на Usher, SZA и H.E.R. Но този ден ще бъде не толкоз празник, колкото апел за деяние за неотложно справяне с многочислените интернационалните рецесии, съобщи основният изпълнителен шеф на „ Global Citizen “ Хю Евънс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР