Миналия месец Джак Антоноф спечели наградата Грами за най-добър продуцент

...
Миналия месец Джак Антоноф спечели наградата Грами за най-добър продуцент
Коментари Харесай

Преглед на Bleachers — групата на Джак Антоноф съчетава нюйоркския инди рок с Брус Спрингстийн

Миналия месец Джак Антоноф завоюва премията Грами за най-хубав продуцент за трета поредна година. „ Обичам те до гибел, Тейлър “, сподели той, размахвайки премията. (Antonoff работи със Swift от нейния албум от 2014 година, 1989 г.) „ Лана, където и да си, аз те обичам толкоз доста “, съобщи той също. (Той също е постоянен продуцент на Del Rey.)

Други огромни имена, облагодетелствани от неговата продукция, включват Florence + The Machine, The 1975 и Lorde. Те не бяха упоменати в речта, само че без подозрение също са обичани от дъното на сърцето му. Въпреки че не всички продуценти следват един и същи сюжет (Фил Спектър извади револвер против Леонард Коен), една от главните функции на работата е да накара гения да се почувства скъп. Най-добрите осъществявания нормално са принудени от звездите, а не принудени.

Новият албум от Bleachers е плод на най-новата продуцентска работа на Antonoff. Идва с поврат - тъй като Bleachers са неговата група. Той освен е копродуцент на тяхното едноименно издан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР