Миналия месец ASUS започна да продава видеокартата GeForce RTX 4060

...
Миналия месец ASUS започна да продава видеокартата GeForce RTX 4060
Коментари Харесай

Показаха ASUS GeForce RTX 4060 Ti Dual с интегриран M.2 слот в действие

Миналия месец ASUS стартира да продава видеокартата GeForce RTX 4060 Ti Dual с вграден M.2 слот. Към момента този модел е много мъчно да се откри на свободния пазар. Затова от ASUS взеха решение да показват опциите на самата видеокарта.

Тони Ю, топ-мениджърът на ASUS, разгласява къс обзор на опциите на RTX 4060 Ti Dual на уеб страницата за видео-хостинг BiliBili. На първо място, Тони Ю сподели, че новият артикул на ASUS в действителност поддържа NVMe-устройствата.

Освен това е планувана даже и поддръжка на супер-бързия PCIe 5.0, както се вижда от образеца с Crucial T700. Естествено, следи се и противоположна съгласуемост с PCIe 4.0/3.0 устройствата. Между другото, с цел да употребявате PCIe 5.0 дисковете, ще ви би трябвало дънна платка с конектор PCIe 5.0 x16.

Но, както се оказва, опциите на RTX 4060 Ti Dual не се лимитират единствено до това. Авторът на видеото е сложил адаптера в M.2 слота и е свързал към него RTX 4090. Изненадващо, тази структура е проработила. В този случай, RTX 4090 просто работи като eGPU и рендерира изображението.

Тони Ю потвърди, че M.2 слотът в RTX 4060 Ti Dual никога не е маркетингов трик, а в действителност работеща алтернатива, която може да се трансформира в опция, в случай че на дънната платка свършат конекторите за NVMe-дисковете или просто желаете да извършите необикновена настройка.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР