Миналия месец 59-годишният режисьор разкри, че почти е заснел филм

...
Миналия месец 59-годишният режисьор разкри, че почти е заснел филм
Коментари Харесай

Гийермо дел Торо снима епизод от Междузвездни войни за Джаба Хътянина

Миналия месец 59-годишният режисьор разкри, че съвсем е снимал филм от дългогодишната научнофантастична поредност, а в този момент удостовери, че планът е щял да бъде отдаден на затлъстелия антагонист Джаба Хътянина.


Дел Торо съобщи пред " Collider ": " Имахме възхода и падението на Джаба Хътянина, тъй че бях супер благополучен. Правехме доста неща, а по-късно това не беше моя благосъстоятелност, не бяха моите пари, а по-късно това беше един от тези 30 сюжета, които си отиват. Понякога съм наскърбен, от време на време не. Винаги се обръщам към екипа си и споделям: " Добър опит, момчета. Добра процедура. Проектирахме един страховит свят. Проектирахме страхотни неща. Научихме се на доста неща ".

Режисьорът на " Алея на кошмарите " не е смутен от това, че не е съумял да осъществя плана си " Междузвездни войни ", и се пробва да не се занимава с неосъществените планове.

Дел Торо изяснява: " Никога не можеш да бъдеш непризнателен на живота. Каквото и да ти изпрати животът, има какво да научиш от него. Така че, знаете ли, аз имам вяра във Вселената. Когато нещо не се случи, си задавам въпроса: " Защо? " Опитвам се да повеждам разговор със себе си. " Защо не се случи? И колкото повече плуваш против течението дружно с Вселената, толкоз по-малко ще осъзнаваш къде отиваш ".

Дейвид С. Гойер - който е сценарист на филми за супергерои, измежду които " Човек от стомана " в началото разкри съществуването на кино лентата на Дел Торо за " Междузвездни войни " предишния месец.

Той показа това пред подкаста " Happy Sad Confused ": " Написах непродуциран филм за " Междузвездни войни ", който Гийермо дел Торо щеше да режисира. Това беше преди към четири години. По това време в " Лукасфилм " се случваха доста неща зад кулисите. Това беше страховит сюжет... би трябвало да ги попитате за него "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР