Минали са едва два епизода от Сървайвър“ и разочарованието на

...
Минали са едва два епизода от Сървайвър“ и разочарованието на
Коментари Харесай

Ново правило в Сървайвър изнерви зрителите: Пълен фарс

Минали са едвам два епизода от „ Сървайвър “ и разочарованието на феновете пораства. Още със старта водещия Ваня Джаферович разочарова с воденето си и това, че мъчно му се схваща „ разваления “ български. Като се видяха и по този начин наречените „ известни участници “ разочарованието набъбна. Още със старта Божана направи доста неприятно усещане с държанието си и може би ще измести Жени Джаферович от първото място по негативизъм от едно друго предаване.

Поздравления, успяхте да скапете потвърдено сполучлив формат като Survivor. Пълен провал тоя тим „ Известни “. Тотален провал със промяната на водещия, индивидът беше съвършеният участник, но това не го прави водещ. Лош тон. Някакви нелепи режисирани мини трейлърчета преди борбите се пробват да замажат мързеливото им снимане. Заснемането на връзките в племето и то разпиляно. Новата система със SMS гласоподаване!?!?! Абе wtf, това да не е Биг Брадър?!?! Ще отблъснете сериозна фенска маса с тоя вулгарен гювеч!

Старта вместо да ни впечатли беше цялостен фарс! Като стартираме от “ водещия “, тъй като това не беше водещ, а коментатор на футболен мач, та стигнем до отегчителното 2 часовото носене на кофи с вода. Сори но тая вечер ще наложим на капките по нова тв.

Защо разваляте нещо, което работи добре толкоз доста години?! Ужасен асортимент на участници имам предвид племето на „ известните “. С какво по тъкмо са известни? Съмнявам се, че ние, феновете желаеме 3 месеца да гледаме манекенчета и психологично нестабилни хора. Дайте късмет на хората, които в действителност желаят да влязат във формата и да се борят за купата „ Последният оживял “! Този сезон е толкоз надалеч от същността на Сървайвър, а избора на водещ даже няма да разясня. Ударихте дъното!

Има ли някой от екипа Ви, който да излезе и изясни на всички по какъв начин става това с гласуването откакто е на запис? Гласува се за някакви 20мин време?! И за какво за бога с тези смс? Хората както и да са определени са отишли там да се “борят ” за оцеляване а в действителност други ще вземат решение кой да оцелее! Дъно! И нищо общо с формата Сървайвър. Осъзнайте се в точния момент и премислете нещата до момента в който са още първоначално!

Бях учуден от поканата за гласоподаване за нещо, което от дълго време е записано, редактирано и квалифицирано за лъчение. Даже в рекламата за идващия епизод демонстрират, че борбата е за храна. Ами преди един час дамата им сподели непосредствено, че не съблюдават контракта за храна, а към този момент знаем, че е извършена „ борба “ за някакви артикули. Срамота! А не Джаферович е отговорен, има продуценти и какви ли не админи на екскурзия. И още нещо, демонстрират вечерен родов съвет, а заради часовата разлика там би трябвало да е още ярко. Ако има простаци, дано да си пращат SMS.

Зрителите да гонят участници е неприемливо това не е Сървайвър

За първи път виждам да се гласоподава в предаване, което е на запис…

И още голям брой мнения на възмутени фенове заляха страницата на предаването. Това гласоподаване е оригиналност в „ Сървайвър “, за първи път се гласоподава по време на предаването, а не след края му. Съдейки по мненията, може би до финала няма да останат фенове, които да гледат и да гласоподават.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР