Миналата седмица зрителите на „Бригада нов дом“ бяха трогнати от

...
Миналата седмица зрителите на „Бригада нов дом“ бяха трогнати от
Коментари Харесай

Ето как се промени животът на Лилия и Влади след намесата на „Бригада нов дом“

Миналата седмица феновете на „ Бригада нов дом “ бяха трогнати от историята на самотната майка Лилия и нейния наследник Влади. Незрящата жена показа, че домът ѝ се нуждае от ремонт, а сина ѝ описа, че фантазията му е да има нова стая. Благодарение на бригадата, фантазиите на двамата се сбъднаха и феновете на bTV се срещнаха с тях в новия им дом, с цел да видят по какъв начин се е трансформирал живота им.

Влади към този момент има нова стая, в която може да се усамотява, да учи, да рисува и да чете обичаните си приказки. Той с подготвеност сподели бюрото си и всички неща, за които е мечтал и към този момент са действителност.

Снимка: bTV

„ Много добре се усещаме, към този момент сме спокойни “, сподели майката на Влади Лилия. „ Щастлива съм, че има толкоз доста положителни хора. С Влади се усещаме безпределно щастливи. Вече всеки си има своето персонално пространство. Не се тормозим един от различен, защото той към този момент е огромен. “

Лилия отглежда сина си сама. Бащата не детето не живее с тях. Самата тя е имала проблеми със своя татко, който я е малтретирал и вследствие на това е изгубила зрението си още на 5-годишна възраст.

В историята има още една позитивна смяна. Лилия разкри, че зрението ѝ малко се е подобрило след намесата на лекари и има вяра да стартира да живее най-малко малко по-лесно.

Още любопитни истории от " Бригада нов дом " може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР