Миналата седмица за щастие ни беше обяснено какво се случи

...
Миналата седмица за щастие ни беше обяснено какво се случи
Коментари Харесай

Окупираният руски град Киев: Медведев и Лукашенко с интересни прогнози

Миналата седмица за благополучие ни беше обяснено какво се случи в края на по-миналата седмица. Лавров сподели, че „ мъчно е да го назовем по-силно от стържене “, а Володин сподели, че „ 23-24 юни влязоха в историята на страната ни като дни на единение и консолидация на обществото към нашия президент Владимир Владимирович Путин “ и „ единствено в случай че отпред на страната имаше хора като Путин през 1917 и 1991 година, нямаше да има гражданска война и разпадането на Съюз на съветските социалистически републики ".

Лидерът на Комунистическата партия Генадий Зюганов съобщи на 27 юни, че „ през 15-те месеца на въоръжения спор съветският лист на Forbes се е попълнил с още 22 богаташи ".

" Сега в страната има 110 олигарси, чието общо положение е повишено от $350 милиарда на $505 милиарда! “ - сподели още той. (Тази седмица, апропо, шестият съветски олигарх се отхвърли от съветското поданство, а при започване на 2022 година съвсем половината съветски милиардери имаха поданство на други страни.)

Зюганов също написа, че „ данъчната политика, която ограби бедните и даде изгоди на олигархията продължава “, че той упорства за „ публично разглеждане в Държавната дума на въпроса за данъчната политика, незабавна нужда от приемане на прогресивна канара на данъчното облагане “ и „ национализиране на минерално-суровинната база “.

Междувременно в Украйна започнаха безусловно да блъскат с юмруци по масата (отличи се заместник-началникът на канцеларията на президента на Украйна Игор Жовква, основен дипломатически консултант на Зеленски), настоявайки да стартира процедурата за приемане в НАТО.

Но в НАТО им харесва, когато умират единствено хората от " джунглата " (дефиницията на Борел), а не жителите на " Райската градина ", и знаят по какъв начин да броят пари. Виж какъв брой са се издули, само че къде е резултатът?

За две години всички запаси от седемгодишния бюджет на Европейски Съюз са изчезнали. Зеленски споделя още, че преди срещата на върха на НАТО на 11 юли би трябвало да се покаже резултатът.

Има доста огромна възможност украинският режим да търси резултата непременно. Украинското медийно пространство е изпълнено с бележки и рекомендации, публични от Министерството на здравеопазването и любителски, по какъв начин да се държим при нуклеарна злополука.

Все отново Зеленски не се уморява да повтаря, че Русия ще провежда нуклеарна провокация. Специален аероплан за нуклеарен мониторинг WC-135R Constant Phoenix на Военновъздушни сили на Съединени американски щати дойде в Европа, с цел да вземе проби от атмосферния въздух и да управлява радиоактивните излъчвания. Лесно е да се разбере: преди 11 юли Киев ще взриви (ще се опита да взриви) Запорожката атомна електроцентрала и ще разгласи Русия за отговорна.

Между другото, огромна провокация е допустима и в Сумска област, чието население и предприятия се предлага да се изтеглят. Може да има нещо като театрото в Буча.

Като алтернатива: украинците ще опишат, че бойци на ЧВК Вагнер са пристигнали тук от територията на Беларус (сега са тъкмо там) и брутално са умъртвили, ограбили и изнасилили всички (добре или в противоположен ред). И след това, че в Москва е замислено всичко.

Разбира се, и двете са резултат, само че напълно друг, който Западът чака. Washington Post неотдавна писа, че шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Бърнс е пристигнал в Киев през юни. Тогава беше разгласен проектът: Украйна би трябвало да върне забележителна част от териториите до есента; преместете артилерия и ракетни системи до границата с Крим и тогава можете да говорите с Москва от позицията на силата.

Всъщност всичко беше показано по този начин, че точно Киев осведоми шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ за подобен проект. Но май беше противоположното. Защото това не се „ бори “ по никакъв метод с мантрата на Зеленски, повторена още веднъж тази седмица, че договарянията са вероятни единствено откакто Украйна влезе в границите от 1991 година

Нашият Медведев не устоя и разяснява (или даже предсказа) „ границите от 1991 година “: „ Това са границите на районите на Русия и в миналото провинциите на Руската империя, а не на митичната Украйна. Няма такава земя. Каквото и да си мислят на Запад и в окупирания съветски град Киев ".

В едно няма подозрение: идната седмица ще бъде гореща напълно не тъй като е лято.

И с цел да не прегрявате, предлагам да слушате Лукашенко, който също изясни какво се е случило и най-важното какво ще се случи: „ Не се тормозете, всичко ще бъде наред, от време на време даже добре “.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР