Миналата седмица Warner Bros. определено направиха шах с пешката, когато

...
Миналата седмица Warner Bros. определено направиха шах с пешката, когато
Коментари Харесай

Кристофър Нолан нападна остро Warner Bros.

Миналата седмица Warner Bros. несъмнено направиха шах с пешката, когато оповестиха, че ще пуснат всичките си филми през 2021 година и непосредствено в стрийминг платформата HBO Max.
 Warner Bros., HBO Max,
Киното отива на стрийминг

Кината умряха, да живее стриймингът

Съвсем предстоящо това тяхно решение беше признато много бурно от огромните кина в Съединени американски щати, само че се оказва, че освен те са несъгласни с решението на студиото. Оказва се, че Кристофър Нолан също не е удовлетворен.

През годините режисьорът е работил много пъти с Warner, като даже последният му филм - " Тенет ", също беше продуциран от тях. В изявление за ET Online Нолан споделя, че огромният проблем с това решение е, че преди да бъде оповестено обществено не е в съгласие с хората, с помощта на които всеки един филм вижда бял свят - артисти, продуценти, режисьори и така нататък
 Снимка 508727

Очевидно е, че на Кростофър Нолан не му се нрави този нов метод, като в изказване за The Hollywood Reporter е даже по-остър в изявлението си към Warner Bros.

" Някои от най-големите имена в киното и най-важни кино звезди са си легнали с мисълта, че работят за най-великото студио, само че са се събудили и са разбрали, че работят за най-лошата стрийминг услуга. "

Ясна е ориста на " Жената знамение 1984 "

Warner Bros. взеха решение

Според Нолан в решението им няма никаква икономическа логичност и даже не схващат, че от него губят. Ние пък не виждаме безусловно никакъв проблем - най-малко от позиция на потребителите. А и да не забравяме, че 2021 година може да се окаже като актуалната и още веднъж три кино лентата на кръст да бъдат пуснати по кината, които пък сигурно са посещавани от много по-малко хора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР