Миналата седмица всички варианти бяха на масата. Въпросът беше, кое

...
Миналата седмица всички варианти бяха на масата. Въпросът беше, кое
Коментари Харесай

Искрен Веселинов разкри: Борисов обмисляше много сериозно да си подаде оставката

Миналата седмица всички разновидности бяха на масата. Въпросът беше, кое е най-хубавото решение, с цел да се успокои обстановката. Премиерът също обмисляше доста съществено да си подаде оставката. Наистина всички разновидности бяха на масата и бяха разисквани.

Това разкри в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов във връзка оповестените през днешния ден рокади в кабинета "Борисов 3 ". "Решението за рокадите в кабинета са подаване на ръка към протестиращите. Ние излъчихме доста сигнали за разговор, само че не получихме никаква реакция от другата страна. Искаме да беседваме с малдите хора, а не със старите политически муцуни, които желаят завършек на политическата кариера на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и това е задачата на живота им.

Една оставка на кабинета щеше да докара до доста рецесии и страната щеше да бъде хвърлена в безпорядък. Лично решение на премиера е дали ще каже, че това е последният му мандат. Този въпрос не е обсъждан на съдружния съвет ", разгласи Веселинов.

Рокади в кабинета: Борисов смени петима министри

"Ние търсихме целенасоченост с тези промени в кабинета. Обединени патриоти знаем, че неведнъж е имало контакти сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Сега тези контакти не могат да се осъществят. Не приказвам за втори проект на ръководство. Говоря за избрани законопроекти, при които нашето мнение не беше взето поради, а беше предпочетено това на Движение за права и свободи. Вече всички подозрения, че Движение за права и свободи взе участие във властта са прекратени. Ние сме безапелационни, че присъединяване на Движение за права и свободи във властта е нездравословно. Видяхте и през днешния ден какво решение се взе за студения запас. Вече не може да се приказва за басолютно никакво задкулисие с Движение за права и свободи ", безапелационен бе депутатът от Обединени патриоти.

Депутатите взеха решение студеният запас да идва единствено от държавната Топлоелектрическа централа "Марица-изток 2 "

"С тези промени в кабинета избрани цели ще бъдат изведени напред. Говоря за пенсиите, оправянето с маргинализираната циганска общественост, въвеждането на наборна военна работа. Г-жа Ангелкова сама е подала заявление за оставка. С тази промяна се търси подтик на туристическия бранш ", разкри за край Искрен Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР