Миналата седмица всички говореха за Сами Шийн и решението на

...
Миналата седмица всички говореха за Сами Шийн и решението на
Коментари Харесай

Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и дъщеря си

Миналата седмица всички говореха за Сами Шийн и решението на 18-годишната щерка на Чарли Шийн и Денис Ричардс да се причисли към OnlyFans.
 Сами Шийн, OnlyFans, Чарли Шийн, Денис Ричардс и какво мислят родителите ѝ за новия ѝ профил
И дъщерята на Чарли Шийн с профил в уеб страницата за възрастни OnlyFans

Одобряват ли родителите на Сами Шийн решението ѝ

Към момента не знаем дали тя разгласява наличие за възрастни, или пък не, само че е реалност, че дейностите ѝ не бяха доста добре признати от Чарли Шийн. Но пък майка ѝ наподобява много подкрепяща.

Освен първичните изявления по тематиката, Денис Ричардс реши да добави още посредством профила си в Instagram. Там тя написа, че е прочела доста отрицателни мнения в обществените мрежи през последните няколко дни.

И все пак поддържа щерка си, даже ѝ се възхищава за увереността, която има. Денис Ричардс написа още, че въпреки и да се е снимала в " Лудории " и за Playboy ѝ е лишило години, до момента в който заглуши всички отрицателни мнения и да се усеща уверена.

Пояснява, че неотдавна е схванала за OnlyFans и знае, че същите основатели на наличие имат профили и в обществените мрежи. И не схваща каква е разликата сред това някой от тях да разгласява фотография по бикини в Instagram и в OnlyFans, тъй като всички са го правили.

Но пък от OnlyFans се изкарват пари, до момента в който обществените мрежи съумяват по разнообразни способи да монетизират сходно наличие. 51-годишната Ричард твърди, че би си направила профил в OnlyFans, в случай че има хора, които биха платили, с цел да виждат нейни фотоси по бикини.
 Сами Шийн, OnlyFans и какво сподели дъщерята на Чарли Шийн за решението си
Какво сподели дъщерята на Чарли Шийн за OnlyFans

Сами Шийн има възгледите си

Майката на Сами Шийн приключва поста си с думите, че евентуално тези, които са доста неоправдателни, към този момент имат абонамент за някой акаунт в OnlyFans.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР