Миналата седмица в Лос Анджелис се проведоха 80-ите награди Златен

...
Миналата седмица в Лос Анджелис се проведоха 80-ите награди Златен
Коментари Харесай

Фенове хейтят Селена Гомез за излишните й килограми. Отговорът й е безценен

Миналата седмица в Лос Анджелис се организираха 80-ите награди „ Златен глобус “. Събитието събра известни звезди от шоубизнеса, които по традиция демонстрираха най-ярките тоалети.

Сред гостите бяха Марго Роби, Салма Хайек, Джесика Частейн, Хилари Суонк, Ана де Армас, Хайди Клум и доста други. На церемонията участва и певицата Селена Гомес.

За „ Златните глобуси “ изпълнителката избра кадифена рокля в бордо на фешън къща Valentino с обемни ръкави.

И макар че звездата изглеждаше лъчезарна и необикновено комфортно в личната си кожа, някои хора подлагаха на критика външния й тип, злорадстваха за физическата й форма и я осъдиха за наднорменото тегло.

30-годишната звезда реши да докара 9-годишната си полусестра Грейси на събитието на аления килим и дуото изглеждаше толкоз очарователно дружно, до момента в който се усмихваха пред камерите.

Някои почитатели в мрежата обаче оставиха мнения за тялото на изпълнителката и означиха, че е напълняла.

Като отговор на тези мнения, певицата направи видео онлайн в Instagram със сестра си Грейси до себе си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

Гомес означи: „ В момента съм малко по-голяма от нормалното, тъй като си прекарах добрепо време на празниците. “

След това тя се обърна към сестра си и я попита: „ Нали? “ И Грейси изглеждаше изцяло съгласна с по-голямата си сестра. След това Гомес сподели: „ Но не ни пука “ и двете избухнаха в смях.

Със смеха си към злостните мнения, Гомес е освен добър модел за подражателство на дребната си сестра, само че и на милиони девойки и дами по света. Тя потвърди, че да приемеш тялото си и да се чувстваш добре в него, без значение какъв размер си, е това, което в действителност има значение.

В последна сметка любовта към себе си е това, което ви кара да сияете от вътрешната страна на открито.

През 2014 година Селена Гомес беше диагностицирана със съществено заболяване – систематичен лупус еритематозус. Заради затруднения, породени от болестта, звездата претърпя бъбречна трансплантация през 2017 година

Донор беше нейната близка другарка Франсия Раиса. Сега Селена би трябвало непрекъснато да приема хормонални медикаменти, които въздействат на тежестта й.

По-рано певицата даде още едно искрено изявление. В него Гомес призна, че не може да има деца. Певицата изясни, че не може да роди дете заради непряк резултат от медикаментите за биполярно разстройство на личността.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР