Миналата седмица стана ясно, че проблемите за Кендъл Дженър в

...
Миналата седмица стана ясно, че проблемите за Кендъл Дженър в
Коментари Харесай

Кендъл Дженър отново провокира

Миналата седмица стана ясно, че проблемите за Кендъл Дженър в любовта не престават, тъй като се е разделила с баскетболистът Девин Букър.
 Кендъл Дженър, Девин Букър и новината за раздялата им
Кендъл Дженър още веднъж е сама

Не ѝ върви в любовта

Двамата бяха дружно от към две години, само че са разбрали, че гледат в разнообразни направления и взаимно бъдеще на този стадий е невероятно. И по този начин, описът с някогашни на модела става още по-дълъг.

Но това не тормози изключително доста 26-годишната Дженър. Или най-малко не наподобява да я тормози. В профила си в Instagram тя разгласява няколко фотоси (могат да бъдат видени ) от дейностите, които явно е правила.

На първата виждаме по какъв начин Кендъл Дженър се грижи за равномерния си загар. За да няма досадни следи от бански, Дженър просто е решила да съблече всичко. Е, оставила си е една зелена шапка с козирка, с цел да я защищава от жаркото слънце.

На останалите фотосите пък виждаме по какъв начин моделът язди кон, пътува с кола и яде суши. Очевидно, това е нейният метод да се оправя с разделите. Но това надалеч не е първият път, в който Кендъл Дженър взема решение да захвърли облеклата и да го покаже в обществените мрежи.
 Кендъл Дженър, корицата за Vogue Китай и по какъв начин я съпоставиха с майка й Крис Дженър
Защо Кендъл Дженър не желае да наподобява на майка си

Моделът с любопитна нова фотосесия за Vogue Китай

Само преди няколко месеца остана без горнище и с текила в ръка, а преди към три години реши да показа своя гола фотография от фотосесия (), напомнят от People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР