Миналата седмица стана въпрос, че YouTube работи върху това да

...
Миналата седмица стана въпрос, че YouTube работи върху това да
Коментари Харесай

Слушаш много музика - гледаш реклами

Миналата седмица стана въпрос, че YouTube работи върху това да усъвършенства услугите си за компютри и преносими компютри.

 YouTube усъвършенства версията си за компютри
YouTube усъвършенства версията си за компютри

Функцията ще ни улесни доста

Не е загадка, че доста хора употребяват уеб страницата, с цел да слушат обичаната си музика, само че наподобява нещата малко ще се трансформират. Според информация на Bloomberg, проектите на YouTube са да пускат повече реклами сред клиповете на консуматори, които употребяват платформата най-вече за слушане на музика.

 YouTube с промени в политиката за рекламиране
Новият метод за печелене от YouTube

При какви условия ще става рекламирането

Изход от досадните реклами ще бъде да заплатим такса, с цел да не се появяват. На този принцип работи и музикалното приложение Spotify. Не е загадка и че дъщерната компания на Гугъл възнамерява да пусне музикално приложение, което да се конкурира с Apple Music и Spotify .

 Spotify излиза на пазара
Spotify излиза на пазара

Акциите на компанията ще се продават

Новините идват след обвиняванията на музикални компании, че YouTube ощетява тях и музикантите, като разгласява песните и видеоклиповете към тях, а не заплаща задоволително за авторски права. Не липсват и нападки към Spotify, че дава достъп до прекомерно доста музика в свободната си версия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР