Миналата седмица сред топ новините от Холивуд бе целувката на

...
Миналата седмица сред топ новините от Холивуд бе целувката на
Коментари Харесай

След целувката на Дженифър Лопес и Бен Афлек: Алекс Родригес се събира с... бившата на Афлек?

Миналата седмица измежду топ новините от Холивуд бе целувката на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Тогава някои оптимистично обявиха, че остарялата обич наслойка не хваща, а други заподозряха двамата в PR акция. 

Припомняме ви, че самата Дженифър Лопес скапе годежа си с Алекс Родригес напролет, като в изказването си двамата бяха безапелационни, че ще запазят положителните си връзки в името на общия им бизнес. 

Виж още: Деми Ловато си отрязала косата, с цел да избяга от нещо, което мощно я тормози

По всичко обаче проличава, че и Алекс Родригес не си губи времето, като той бе видян в компанията на дама по време на празненство през уикенда. И то става въпрос не за коя да е дама, а за продуцента Линдзи Шокус. Най-комичното в тази ситуация е, че тя е някогашна партньорка не на кого да е, а на... Бен Афлек! 

Виж още: Пожарът в сърцето на Роналдо: Джорджина Родригес пали пристрастеностите с нова порция секси снимки 

Според информация на PageSix Родригес е бил персонално поканен на въпросното празненство, което пък било по случай рождения ден на Шокус. Представител на Родригес разяснява пред People, че шефът му и продуцентката са другари от 15 година насам и че сред двамата няма нищо. Но няма по какъв начин да не напомним казаното нагоре за връзките сред Лопес и Бен Афлек. 

Виж още: Богатите също плачат: Тези световноизвестни звезди са били жертви на нечовечен тормоз в учебно заведение! 

Шокус и Афлек се разделиха през август 2018 година, а година по-късно се събраха, с цел да се разделят единствено месец по-късно. Последната връзка на продуцентката е с Джон Хам от края на 2019 г. 

Източник на People твърди, че Алекс Родригес несъмнено се е подразнил от новата остаряла връзка на някогашната си. При раздялата на Родригес и ДжейЛо пък се твърдеше, че повода за влошените им усеща е съществуването на трети човек, с който Алекс изневерявал.

Изображение: https://www.instagram.com/popsugar/
https://www.instagram.com/arod/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР