Миналата седмица се срещах с Николай Колев-Босия и му казах,

...
Миналата седмица се срещах с Николай Колев-Босия и му казах,
Коментари Харесай

Московски призова Николай Колев-Босия да прекрати гладната си стачка

Миналата седмица се срещах с Николай Колев-Босия и му споделих, че в случай че има сигнали против организация " Автомобилна администрация " за манипулиране на шофьорските изпити, да ги даде и те ще бъдат прегледани, сподели пред публицисти министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски.
 
Николай Колев стартира своята гладна стачка на 13 юни т.г. като митинг против възобновяване на корупционната скица за продажба на шофьорски книжки от чиновниците на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " към Министерството на превоза. Колев упорства за незабавната оставка на транспортния министър Ивайло Московски и за разформироване на сегашния парламент.
 Николай Колев Босия митинг гладна стачка БГНЕС
Система за шофьорските изпити подсигурява сигурност, досега нямам сигнали, че системата е пробита, уточни Московски. Министърът помоли Николай Колев да се погрижи за здравето си и да спре с гладната стачка. " Има упреци, че сме възстановили на работа хора, които са уличени в закононарушение. Агенцията " Автомобилна администрация си е независима и аз не назначавам и не отстранявам там ", сподели министърът.
 
Ако Николай Колев има сигнали, още веднъж го приканвам да ги даде за инспекция. На среща с него предходната седмица видях единствено две папки със сигнали за интервала 2013-2014 година, а аз през това време не съм бил министър, сподели Московски. " Тук очевидно става въпрос за неща, които минават границата. Или е някакъв тип политическа провокация, с цел да се употребява държанието на този човек или не знам ", сподели Московски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР