Миналата седмица се срещах с Николай Колев-Босия и му казах,

...
Миналата седмица се срещах с Николай Колев-Босия и му казах,
Коментари Харесай

И Московски призова Николай Колев-Босия да прекрати гладната си стачка

Миналата седмица се срещах с Николай Колев-Босия и му споделих, че в случай че има сигнали против организация " Автомобилна администрация " за манипулиране на шофьорските изпити, да ги даде и те ще бъдат прегледани, сподели пред публицисти министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски, представен от Българска телеграфна агенция.

Николай Колев стартира своята гладна стачка на 13 юни т.г. като митинг против възобновяване на корупционната скица за продажба на шофьорски книжки от чиновниците на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " към Министерството на превоза. Колев упорства за незабавната оставка на транспортния министър Ивайло Московски и за разформироване на сегашния парламент.

Система за шофьорските изпити подсигурява сигурност, досега нямам сигнали, че системата е пробита, уточни Московски. Министърът помоли Николай Колев да се погрижи за здравето си и да спре с гладната стачка. " Има упреци, че сме възстановили на работа хора, които са уличени в закононарушение. Агенцията " Автомобилна администрация си е независима и аз не назначавам и не отстранявам там ", сподели министърът.

Ако Николай Колев има сигнали, още веднъж го приканвам да ги даде за инспекция. На среща с него предходната седмица видях единствено две папки със сигнали за интервала 2013 - 2014 година, а аз през това време не съм бил министър, сподели Московски.

" Тук очевидно става въпрос за неща, които минават границата. Или е някакъв тип политическа провокация, с цел да се употребява държанието на този човек или не знам ", сподели Московски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР