Миналата седмица се разрази страшен скандал, който разкри, че децата

...
Миналата седмица се разрази страшен скандал, който разкри, че децата
Коментари Харесай

Що за майка: Вики от „Мастило“ с първи коментар за скандала с Петя Дикова

Миналата седмица се развихри заплашителен скандал, който разкри, че децата на певицата са станали причина за свалянето на Петя Дикова от ефир. Те нарекоха ястията, готвени от майка им „ лайна “.

В скандалното изявление те споделиха още, че никой не ги гледа сега, тъй като „ Всички ненавиждат Би Ти Ви “. В този миг Петя Дикова изпадна в ступор. Издънката стана причина дъщерята на Аня Пенчева да бъде намалена в кореспондент.

Вики споделя, че неприятната преживелица въобще не е повлияла на връзките й с водещата и двете били приятелки. Децата им към момента играели дружно. В мрежата се появиха стотици мнения, а децата й бяха наречени невъзпитани. Тя се отбрани, като сподели, че е показала в действителност огромна храброст да заведе отрочетата си в живо предаване и малко хора биха се осмелили на такава стъпка.

Миньончето от Исперих разкри, че е завела София и Маргарита с ясно избрана цел. Искала да им покаже мястото, където е работела и където може би ще работи.

" Първото нещо, което споделих на децата си, тъй като видях, че са обезпокоени от камерите, когато влязохме в огромното студио, беше да се усещат все едно са си у дома на дивана ", показа още Вики.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР