Миналата седмица със сълзи на очи Адел отложи дългоочакваните си

...
Миналата седмица със сълзи на очи Адел отложи дългоочакваните си
Коментари Харесай

Адел плака пред феновете си, а след това ги излъга

Миналата седмица със сълзи на очи Адел отсрочи дълго чаканите си концерти в Лас Вегас единствено 24 часа преди техния старт.

Решението на носителката на “Грами” провокира стотици отрицателни мнения в мрежата, защото огромна част от почитателите научили новината на път за Лас Вегас и нямало по какъв начин да анулират своите резервации за аероплан и хотел. Почитателите упрекнаха Адел, че с изключение на голямото отчаяние от това, че няма да я видят да пее онлайн, анулацията ще им коства и доста пари.

If reports are true that Adele cancelled with 24 hrs notice due to a diva strop with her management, she ought to reimburse her fans out of her own vast 200 million fortune.
— Spirited1 (@helen_spirit1)

Като причина за решението си Адел посочи, че половината от екипа ѝ е болен от Ковид и не е съумяла да се приготви за огромния концерт. В английските медии обаче се появиха изказвания, съгласно които истината е напълно друга. Оказва се, че Адел в действителност не е била удовлетворена от сцената за шоуто. По сюжет тя трябвало да пее от специфичен басейн, само че крайният резултат изобщо не допаднал на взискателната певица. Тя нарекла театралната аранжировка “старо езерце” и решила, че няма да се появи пред почитателите си по този метод.

“Идеята беше да напълним с вода басейна и тя да бъде вдигната с кран, тъй че да се сътвори илюзията, че плава във водата” - споделя източник от театралните служащи.

Билетите за концерта варираха от 85 до 685 $ и се очакваше Адел да изкара милиони от серията от шоу стратегии в Лас Вегас. Все още не е ясно за по кое време тъкмо ще бъдат отсрочени пърформансите, само че някои медии показаха догатки, че е допустимо изпълнителката да се появи в Лас Вегас чак през 2023 година

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР