Миналата седмица проверихме изграждането на тунел "Железница". Над 800 метра

...
Миналата седмица проверихме изграждането на тунел "Железница". Над 800 метра
Коментари Харесай

Петя Аврамова обяви кога ще падне водният режим в Перник

Миналата седмица проверихме построяването на тунел "Железница ". Над 800 метра са прокопани и в двете страни на тунела. Работи се доста интензивно. Имаме уверението, че до пролетта на 2021 година ще имаме напълно прокопан тунел. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия министърът на регионалнот развиване и благоустройството Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно.

По думите ѝ строителството на автомагистрала "Струма " през Кресненското дефиле ще бъде продължено. В момента се избира реализатор за ограничения за опазването на биоразнообразието в Кресненското дефиле. Ще бъдат построени защитни мрежи. Не сме се отказали от построяването на лот 3.2, само че уточняваме времето, в което ще бъде построен този лот, съобщи тя.

800 метра от тунел "Железница " от Автомагистрала "Струма " към този момент са прокопани

Към момента се построява отсчеката от Околовръстното шосе в София от квартал "Младост " до автомагистрала "Тракия ". Там се работи интензивно, уточни районният министър.

Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно разяснява и основаването на държавния "ВиК холдинг ".

Решението за основаването на "ВиК холдинг " беше взето през януари. Вече има определен Управителен съвет и изпълнителен шеф, тъй че активността на холдинга е стартирала. Уточнява се самата конструкция на холдинга, водим диалог за активността му. Той беше основан за стабилизация на целия бранш Водоснабдяване и канализация, който сега е в тежко финансово положение. Разчитаме на "ВиК холдинг "-а да стабилизира финансово ВиК сдруженията, които са в най-тежко сътстояние. Това са сдруженията в Добрич, Шумен, усложнение има и сдружението в Сливен, съобщи Аврамова.

В новия закон за водоснабдяване и канализация желаеме Комисията за енергийно и водно контролиране да бъде разграничена и да има орган, който да дава отговор единствено за водата, добави тя.

Полагат новия тръбопровод в Перник

Регионалният министър заяви, че сега в язовир "Студена " има над 17 млн. куб. метра вода, което значи, че водоемът е съвсем цялостен. Очаквам през месец юни да бъде препоръчано да бъде отстранен водният режим в Перник, разгласи министърът на регионалнто развиване и благоустройството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР