Миналата седмица около Мис България 2023 се разрази скандал, след

...
Миналата седмица около Мис България 2023 се разрази скандал, след
Коментари Харесай

Елизабет Кравец има още какво да каже - новите обвинения на Мис България

Миналата седмица към Мис България 2023 се развихри скандал, откакто уредниците на състезанието оповестиха в социалните мрежи, че лишават купата на Елизабет Кравец. За новата миска бе избрана служебно първата подгласничка Илияна Борисова, само че очевидно занапред ще има още за изясняване към случилото се.
 Защо Мис България 2023 Елизабет Кравец остана без купа и корона
Защо Мис България 2023 Елизабет Кравец остана без купа и корона

И нейният отговор на абсурда

Кравец към този момент разгласява публична позиция в Instagram, само че няколко дни по-късно пристигна и следващият влог в нейния YouTube канал, в който още веднъж визира тематиката. От видеото разбираме, че в действителност нейни другари и почитатели са я уведомили, че й лишават купата, а никой от уредниците на състезанието не си е направил труда да се свърже авансово с нея и да разговарят на четири очи. И това за нея е доста обидно.

" Мис България е конкурс за хубост, а не за нечии бизнес ползи ", още един път бе безапелационна. Тя се е явила и на Мис Варна, и на националния конкурс точно с тази настройка и счита, че победата й е изцяло заслужена и единомислеща.

Тя също по този начин е безапелационна, че е изпълнила всички отговорности, които е имала. Признава, че не е имала връзка със притежателя на правата Гаел Санчес. Обяснява, че тя по този начин е решила, само че не е било тъй като не е желала, а тъй като са останали много неизпълнени обещания от негова страна, които са били вписани и в контракта.

По думите й, никое 17-годишно момиче няма да се откаже от оферти за Холивуд, Франция, филми, пари, организации и други сходни. " Щом на мен не са го дали, аз съм си тръгнала по мой път, сама, както аз си знам, както мога да постигна върха ", безапелационна е тя във видеото си.
 След абсурда с Елизабет Кравец - коя е новата Мис България 2023 Илияна Борисова
След абсурда с Елизабет Кравец - коя е новата Мис България 2023 Илияна Борисова

Да получиш купата месеци след състезанието

Въпреки случилото се, Елизабет Кравец е положително настроена и счита, че най-хубавото за нея следва. Знае, че всичко се случва с причина и може отнемането на купата в действителност да е за нейно положително. Вероятно наистина е по този начин, тъй като единствено за три дни видеото й събра над 38 хиляди проявления - резултат, за който някои влогъри се борят с години. И сме сигурни, че изненадите от нея занапред предстоят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР