Миналата седмица на гости в Къщата на Big Brother влязоха

...
Миналата седмица на гости в Къщата на Big Brother влязоха
Коментари Харесай

Истината излиза наяве в Къщата на Big Brother

Миналата седмица на посетители в Къщата на Big Brother влязоха мъжете, които стоят до Емануела и Никита - Мартин и Боби . Тяхната поява бе същинска изненада за съквартирантите, а Емануела и Никита просто полетяха от наслада. Влизането на Боби, въпреки едвам за няколко дни, изстреля Никита на Седмото небе и през днешния ден ще забележим другото, по-усмихнатото лице на екстравагантната дама.
 Боби NOVA
За други обаче изненадващото посетители пристигна като гръм от ясно небе. Златка остана вкаменена от появяването на Боби, а Цецо не бе удивен от наличието на Мартин.
 Златка NOVA
Реакциите не закъсняха и през днешния ден ще забележим по какъв начин се разпростряха страстите им през миналия уикенд и по какъв начин съумяха Мартин и Боби да се впишат в ситуацията в Къщата.-->
 Цецо NOVA
Номинираните за изпъждане са Никита, Стоян и Цецо и още довечера за един от тях приключението Big Brother: Most Wanted 2018 ще приключи.Кой ще изберат феновете да напусне и по какъв начин се отрази наличието на Мартин и Боби на съквартирантите ще разберем тази вечер в 20:00 часа единствено в ефира на NOVA.

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР