Миналата седмица Меган Фокс напълно изтри профила си в Instagram

...
Миналата седмица Меган Фокс напълно изтри профила си в Instagram
Коментари Харесай

В какви отношения са Меган Фокс и Machine Gun Kelly след слуховете за евентуална изневяра?

Миналата седмица Меган Фокс изцяло изтри профила си в Instagram и по този метод загатна за раздялата си с Machine Gun Kelly, откакто се появиха клюки за изневярата му.

В неделя, 19 февруари, актрисата обаче се върна в обществената мрежа, с цел да постави завършек на спекулациите. В последна сметка тя съобщи, че невярност не е имало. " Няма никаква интервенция на трета страна в тази връзка от какъвто и да е тип ", споделя тя в пост и изяснява, че тази история би трябвало да се не помни, а забърканите в нея да бъдат оставени на мира.

Сега източник на People разкрива, че в началото Меган Фокс е заподозряла, че нещо не е наред и е реагирала прочувствено. " Тя сподели в обява, че не е имало невярност, само че в началото си мислеше противоположното ", споделя източникът.

Той добавя още, че актрисата несъмнено е намеквала за невярност с първия си пост. Съжалява, че го е качила обществено, само че е била в действителност смутена на момента.

Въпреки че развоят на събитията не довежда до дефинитивна разлъка за Меган Фокс и Machine Gun Kelly, двамата към момента не са изгладили напълно връзките си. А дали това ще се случи, следва да разберем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР