Миналата седмица Massive Entertainment и Ubisoft обявиха премиерната дата на

...
Миналата седмица Massive Entertainment и Ubisoft обявиха премиерната дата на
Коментари Харесай

Ubisoft с разяснение за фракциите в Star Wars Outlaws

Миналата седмица Massive Entertainment и Ubisoft оповестиха премиерната дата на Star Wars Outlaws. Това разреши на хората от Massive да стартират да приказват повече за играта. Така креативният шеф на Outlaws Джулиан Герити и Game Informer ни зарадваха неотдавна с голямо изявление, засягащо света на играта. В траялия два часа епизод, Герити разкрива доста детайлност за света на Star Wars Outlaws. Той визира въпроси за историята в Outlaws, другите фракции и герои, връзката с филмите и други неща.

Един от значимите акценти в диалога на Герити с Браян Шей от медията е този за фракциите. Както демонстрира и заглавието на играта, незаконните синдикати са в основата на Outlaws. Самата Кей Вес, вашият воин е номад-разбойник със своите лични претекстове, която по стичане на събитията ще се трансформира в воин за Галактиката.

По отношение на фракциите, в Outlaws ще се сблъскате, както с познати от филмите неща, само че и с нови. Така да вземем за пример тук са хътиняните с техния непоносим лидер Джаба. „ Алена зора “ с Дарт Моул също са тук. Но има и нови незаконни синдикати. Като да вземем за пример клана на Ашига. Повечето от тези фракции имат свои лични зони на деяние и планети, само че има и скитащи негодници.

„ Опитахме се да намерим местоположения, които в действителност са витрина за дейностите на синдикатите “, изяснява Герити. „ По този метод, Тошара, която е луната, която създадохме с Lucasfilm Games е леговището на Пайк. Те са контрабандисти, много брутални бойци, само че ги интересуват най-много контрабандните направления. Хътиняните са на Татуин. Лидерът им – Джаба – е един от главните персонажи от канона на поредицата, които ще срещнете. Те са извънредно брутални. Видиш ли ги, ще си го получиш. Това са хътиняните. Но може да се намерят най-много единствено на Татуин. Ще се срещнете също и с „ Алена зора “. Те са общо взето на всички места. Кланът на Ашига пък са основани на Киджими. Това е остаряла династия, която търси способи да завладее територии отвън планетата си “.

Star Wars Outlaws излиза на 30.08.2024 за конзоли. Независимо от това, че е сингълплейър заглавие, ще се нуждаете от връзка с интернет. Даже и за физическите копия на играта. Засега не е известно дали ще се желае такава и за игра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР