Миналата седмица из социалните мрежи плъзна мълвата, че Мегз ще

...
Миналата седмица из социалните мрежи плъзна мълвата, че Мегз ще
Коментари Харесай

Мегз тръгва по градовете да мотивира младите

Миналата седмица из обществените мрежи плъзна мълвата, че Мегз ще посети дребния град Симитли по покана на самата община, с цел да изнесе лекция на младите от града за пътя на триумфа си.

Над 500 индивида в обществените мрежи са отбелязали, че ще участват. А тези, които са се отбелязали като заинтригувани са над 1200 души. Новината провокира голям брой мнения, които както всичко обвързвано с Мегз бяха на двата полюса - мощно негативни и мощно позитивни.

Вчера Каканашева за пръв път проговори за събитието в блога си "ДРЕМЕ МИ ". Мегз споделя пред почитателите си, че първоначално когато са я канили деца от всички краища на страната се е чувствала доста щастлива, само че не го е приемала съществено. По-късно, когато от самата община се обадили, тя се почувствала виновна пред децата от града и решила да взе участие.



Каканашева стига още по-далече в апела си. Тя приказва за младежка организация, посредством която младите да могат дружно да вземат решение проблемите си, разчитайки само на тези, които също като тях имат вяра в смяната. "Тогава към този момент няма да има мотив да се оплакваме, че градът ни или страната не вършат нищо. Ще можем сами да градим времето, в което живеем. Ще желаеме да останем в България ".



Мегз е приела доста насериозно обществената си ангажираност след смяната, която претърпя във Вип Брадър. Припомняме, че тя сътвори блог, посредством който да стимулира младите, включи се в идеята за намиране на дом за всяко бездомно куче - като тя самата осинови 2. А в този момент потегля по градовете за срещи с младите.

Под постовете на амбициозната Мегз не липсват упреци. Майки я поучават да учи децата с по-малко деколте. А други я питат дали ще има надписи. Факт е, обаче, че всяко видео има над 100 гледания. Положителните мнения също са доста и от ден на ден хора поддържат Мегз в идеите й, написа hotarena.net

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР