Миналата седмица главният изпълнителен директор на Xiaomi Лей Джун обеща,

...
Миналата седмица главният изпълнителен директор на Xiaomi Лей Джун обеща,
Коментари Харесай

Сгъваемият смартфон Xiaomi Mix Fold 4 ще бъде представен на 19 юли

Миналата седмица основният изпълнителен шеф на Xiaomi Лей Джун даде обещание, че сгъваемите смарт телефони Mix Fold 4 и Mix Flip ще бъдат пуснати на пазара този месец, а през днешния ден Xiaomi разгласи датата на стартиране на първия от тях. Моделът Mix Fold 4 ще бъде показан на 19 юли на събитие в Китай. Представянето на устройството ще стартира в 19:00 ч. локално време (14:00 ч. българско време).

Към момента за Xiaomi Mix Fold 4 се знае малко. Както оповестяват от компанията, сгъваемият смарт телефон от ново потомство тежи 226 грама, дебелината му е 9,47 мм в сгънато положение. Съобщава се също, че Mix Fold 4 е водоустойчив по стандарта IPX8, поддържа 50W безжично бързо зареждане и двупосочна сателитна връзка.

Спецификациите на Mix Fold 4 включват и четири камери с оптика Leica, в това число два телеобектива, единият от които е перископичен с 5-кратно нарастване. Освен Mix Fold 4, на събитието ще бъдат показани и безжичните слушалки Smart Band 9 и смарт телефонът Redmi K70 Ultra, чиито спецификации компанията разкри предходната седмица.

Redmi K70 Ultra се зарежда от 4 nm чип MediaTek Dimensity 9300+ с тактова периодичност 3,4 GHz. Устройството употребява нова технология за изстудяване, която понижава температурата на чипа с 3 °C. Съобщава се също, че Redmi K70 Ultra е първият смарт телефон, който разполага с 1,5K C8+ екран, създаден взаимно от Redmi и TCL, със 144Hz периодичност на освежаване и PWM надзор на яркостта на подсветката при 3840Hz. Той ще разполага и с 50 MP камера със датчик Sony IMX906 с оптична стабилизация и 5500mAh батерия със 120W бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР