Миналата седмица генералният директор на Роскосмос Дмитрий Рогозин се нахвърли

...
Миналата седмица генералният директор на Роскосмос Дмитрий Рогозин се нахвърли
Коментари Харесай

Илон Мъск: SpaceX може да защити Международната космическа станция

Миналата седмица генералният шеф на „ Роскосмос ” Дмитрий Рогозин се нахвърли в Twitter против администрацията на Байдън, поради вълната от наказания, които засегнаха съветската галактическа промишленост. В поредност туитове Рогозин допусна, че МКС може да излезе от орбита и да падне, в случай че Русия се отдръпна от взаимната стратегия, написа New York post.

„ Ако блокирате съдействието с нас, кой ще избави МКС от неконтролирано излизане от орбита и рухване в Съединени американски щати или Европа? Искате ли такава вероятност? МКС не лети над Русия, тъй че всички опасности са ваши ”, написа Рогозин.

Мъск отговори с изображение на логото на SpaceX и по-късно удостовери, че неговата компания ще се намеси, с цел да помогне, в случай че Русия отдръпна поддръжката си по метод, който заплашва галактическата станция. Мъск разказа в детайли по какъв начин може да стане това.

Русия е под възходящ стопански напън, до момента в който нациите по света ползват наказания в отговор на съветската инвазия в Украйна. Въпреки предизвестията на Рогозин, Русия все...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР