Миналата седмица ФБР добави Ружа Игнатова в списъка с десетте

...
Миналата седмица ФБР добави Ружа Игнатова в списъка с десетте
Коментари Харесай

Какво научаваме за изчезналата Ружа Игнатова

Миналата седмица ФБР добави Ружа Игнатова в листата с десетте най-издирвани нарушители от бюрото. Българката, известна като " изчезналата криптокралица ", е търсена по отношение на финансова машинация на стойност 4 милиарда $.

Изчезнала безследно през 2017 година, Игнатова към този момент е обект на книга и аудиопоредица.

Преди дни по българските книжарници се появи " Изчезналата криптокралица " на Джейми Бартлет . Журналистът на Военновъздушни сили употребява хитовия си подкаст със същото име за основа на книгата, която би трябвало да разнищи зараждането и възхода на измамата OneCoin, както и да ни запознае с дребното известни детайлности за създателката му Ружа Игнатова.
 Снимка 580088

Научаваме повече и неразбираемия свят на криптовалутите и мрежовия маркетинг, незаконния свят, корумпираните държавни управления и свръхбогатите хора на планетата, подготвени на всичко, с цел да натрупат още пари. " Изчезналата криптокралица " е с логото на издателство " Бард " и на цена 21.99 лева

" OneCoin: Жената, която измами света " е първата българска документална поредност за крипто измамата на Ружа Игнатова. Журналистическото аудио следствие е дело на журналиста на " Капитал " Николай Стоянов .
 Снимка 580089

" Ружа се появи отникъде. Никой не знаеше коя е тя, не беше известна с нищо. Тя разви OneCoin до нещо голямо, което повлече хиляди жертви и с това пристигна и ползата на публицисти от целия свят. Въпреки че Ружа дава обещание OneCoin да бъде Facebook-а на криптовалутите, в следствие излиза наяве, че зад него няма крипто и блокчейн технология и че това е просто една огромна, и световна понци скица, която черпи опит от мултилевъл маркетинга и стъпва на към този момент построените мрежи на хора с доста почитатели . Това е мета скица ", описа самият Стоянов пред Storytel, където може да слушаме поредицата.

е с гласовете на актрисата Биляна Петринска (гласът на Ружа), журналистът Денислав Борисов, Христо Чешмеджиев и Петя Абаджиева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР