Миналата седмица Дуейн Джонсън попадна в полезрението на медиите с

...
Миналата седмица Дуейн Джонсън попадна в полезрението на медиите с
Коментари Харесай

Скалата президент

Миналата седмица Дуейн Джонсън попадна в полезрението на медиите с един монолог, с който целеше да покаже, че Доналд Тръмп не реагира както хората желаят в създалата се обстановка.
 Дуейн Джонсън, Доналд Тръмп и нападките на артиста против президента
Как Дуейн Джонсън атакува Доналд Тръмп

Скалата пита: " Къде е нашият водач? "

Това беше и първият път, в който Скалата гласно нападна президента. Преди няколко години Джонсън къде на смешка, къде не, сподели, че разновидността да се кандидатира за президент не е изключен.

Разбира се, в изявлението си Дуейн Джонсън не декларира, че ще се кандидатира или има сходни проекти, само че пламенната му тирада възпламени много от почитателите му.

Според We Got This Covered, в обществените мрежи са се появили доста мнения и изявления, които са в поддръжка на Скалата и казаното от него във видеото.

This is exactly why we need @TheRock as our next president https://t.co/ClxVLOLzcB
— Grieel (@Grieel) June 4, 2020
After that powerful message from @TheRock, I am more convinced than I already was, that he’d be a great president. #ROCKYFORPRESIDENT
— LM June 4, 2020
Не са малко и тези, които даже непосредствено декларират, че ще гласоподават за него, в случай че се кандидатира за президент. Има и такива, които считат, че някогашният кечист е по-компетентен от сегашния президент.
 Дуейн Джонсън и в какво не има вяра щерка му Тиана Джиа
На какво не има вяра дъщерята на Дуейн Джонсън

Недоверчиво дете

От филмовата кариера на Джонсън знаем, че се вслушва в това какво желаят хората и рано, или късно, им го дава. Остава да разберем дали и в този случай ще се получи същото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР