Миналата седмица Джордж Клуни отпразнува 63-ия си рожден ден, но

...
Миналата седмица Джордж Клуни отпразнува 63-ия си рожден ден, но
Коментари Харесай

Джордж Клуни за първи път на Бродуей и по-близо до ново значимо отличие

Миналата седмица Джордж Клуни отпразнува 63-ия си рожден ден, само че възрастта надалеч не е основателна причина да артиста да забави движение. Всъщност е таман противоположното. Защото скоро даже му следва да се качи на сцената на Бродуей за първи път.
 Джордж Клуни на 63
Джордж Клуни в 27 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Следващата пролет се окачва премиерата на представлението Good Night, and Good Luck, което е акомодация на едноименния филм от 2005 година

В номинирания за Оскар " Лека нощ и шанс " в основните функции са Дейвид Стратърн като журналиста Едуард Р. Мъроу, и Джордж Клуни като сътрудника му Фред У. Френдли. Клуни е и режисьор на кино лентата, по чийто сюжет работи с Грант Хеслов. Сега двамата още веднъж се събират, с цел да показват акомодацията на Бродуей.

Различното в театралната версия ще бъде, че  този път ще отстъпи режисьорския стол на носителя на премия " Тони " Дейвид Кромър. Актьорът обаче ще играе на сцената, като за разлика от кино лентата, в този момент му следва да влезе в ролята на журналиста Едуард Р. Мъроу.

" За мен е чест, след всички тези години, да се върна на сцената и изключително на Бродуей - типът изкуство и мястото, към което всеки артист се стреми ", споделя.

" Лека нощ и шанс " е трагичен трилър, който ни връща във времето на американската телевизия и новинарски излъчвания от 1950 година Тогава журналистът Едуард Р. Мъроу влиза в спор със сенатор Джоузеф Маккарти и по-конкретно - разобличава неговите корумпирани антикомунистически дейности.

" Едуард Р. Мъроу е движен от един тип морална изясненост, която като че ли е изчезващо рядка в днешния медиен пейзаж. В тези ранни телевизионни излъчвания онлайн имаше близост, която през днешния ден може да бъде дейно уловена единствено на сцената, пред аудитория онлайн ", споделя режисьорът на бродуейския театър Дейвид Кромър.
 Wolfs с Брад Пит и Джордж Клуни във Wolfs - актьорите още веднъж дружно на екран
Брад Пит и Джордж Клуни още веднъж дружно на екран

Какво ги чака в Wolfs

Пиесата се чака да бъде сложена напролет на 2025 година, написа Entertainment Tonight. С присъединяване си в нея Джордж Клуни е една стъпка по-близо до приемането на премия " Тони " и затова до още едно отличие в кариерата си на - EGOT. Горди негови притежатели са единствено 19 звезди, измежду които Елтън Джон и Одри Хепбърн. То се присъжда на звезди, които са печелили Еми, Грами, Оскар и Тони.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР