Миналата седмица директорът на CDC Atlanta - това е най-голямата

...
Миналата седмица директорът на CDC Atlanta - това е най-голямата
Коментари Харесай

Маските са толкоз важни - тяхното значение е почти равно на ваксината

" Миналата седмица шефът на CDC Atlanta - това е най-голямата институция за надзор на болесттите в света, в Съединени американски щати. Нейният шеф доктор Робърт Редфийлд сподели пред Сената на Съединени американски щати - " са толкова значими, те не могат да унищожават епидемията, само че са толкоз значими, че тяхното значение е съвсем равно на имунизацията ", която към момента не е въведена. И внезапно българската аудитория - " абе кой е той. " Е по какъв начин? Това е индивидът с може би най-голямата експертиза в света ". Това сподели проф. Тодор Кантарджиев в ефира на BTV.
" И по тази причина тия приказки, изключително пък на сътрудници, това безконтролно говорене - че вирусът е слаб, че няма потребност от и прочие... когато го слушам не от лекари, го разбирам, само че когато лекари приказват против маските.. . Проучване на Royal Society в Съединени американски щати демонстрира, че в случай че има заболеваемост 1:2, т.е. един човек заразява двама. Носят ли се маски, показателят спада на 1:1. Не се избавя изцяло ситуацията, само че се понижава броя ", изясни той.
 Проф. Кантарджиев чака едва нарастване на случаите на ковид Проф. Кантарджиев чака едва нарастване на случаите на ковид
" Това, което става в учебните заведения или детските градини, които започнаха по-рано, са случаи на хора, които не са се заразили в учебните заведения. О...
" В момента наклонността е към едва понижаване на заболеваемостта от ковид , при започване на септември беше мощно понижаване, а в този момент е по-слабо намаляването ", заключи той.
" Очаквам едно нарастване на случаите, тъй като каквито и ограничения да се вършат, колкото и интелигентни да са те, колкото и хората да се стараят, ще има едно нарастване, само че ще е едва ", предвижда професорът.
" Ние направихме последните месеци най-важното - даваме съвет, а тук-там хората вършат, това, което считат за рационално, с цел да предпазят децата и околните си. ", сподели още той. " И това, че се даде опция проблемите да се вземат решение по места, съгласно мен, е най-хубавата крачка в ограничението на случаите на, тъй като всеки район е друг и всяка детска градина е друга и до огромна сепен зависи от опита, сърцето и интелекта на шефа какви ограничения ще предприеме . ", сподели проф. Тодор Кантарджиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР