Миналата седмица Даниел Петканов сподели с профила си в Instagram,

...
Миналата седмица Даниел Петканов сподели с профила си в Instagram,
Коментари Харесай

Как Даниел Петканов подкрепя сина си

Миналата седмица Даниел Петканов показа с профила си в Instagram, че синът му Габриел е претърпял случай, до момента в който си е играел на детската площадка.
 Даниел Петканов и обещанието да направи подаяние
Обещанието, което Даниел Петканов направи

Ето какво ще направи в края на 2022 година

Освен охлузванията по лицето, след обзор в болница се е оказало, че дребният е със счупена ключица на дясната ръка. Юнак без рана не може, само че не може и без вярно възобновяване.

Ето за какво лекарите са посъветвали Габриел да носи ортеза. Петканов написа, че синът му би трябвало да я носи в продължението на 25 дни, без да я смъква, за може ключицата да заздравее вярно.

Важен обаче е образецът. " За да му покажа, че няма нищо ужасно, аз също си взех и я нося наедно с него. " Даниел Петканов написа още, че с ортезата не завършват неприятните неща, с които синът му ще би трябвало да се оправя през идващите седмици.
 Даниел Петканов, формата му и какви цели си е сложил
Какво цели Даниел Петканов

Лятното тяло е налице

Оказва се, че за негово положително е да спи по тил и без възглавница. И още веднъж, с цел да е съпричастен, Петканов е почнал също да спи без възглавница. " Сега и двамата спим по тил и без възглавници. Свиква се, дори е хубаво. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР