Миналата седмица беше съобщено, че Хари и Меган Маркъл ще

...
Миналата седмица беше съобщено, че Хари и Меган Маркъл ще
Коментари Харесай

Принц Хари: Съжалявам, но това бе единственото решение

Миналата седмица беше обявено, че Хари и Меган Маркъл ще се отдръпват напълно от кралското семейство и към този момент няма да носят купите „ Негово и Нейно Височество “. Периодът на смяна ще продължи до пролетта, когато те двамата ще стартират нов живот.

Според формалното изказване от Бъкингамския замък, двойката ще продължи да бъде назовавана като херцозите на Съсекс, само че няма да има финансиране от страната, както и ще би трябвало да върнат парите, които кралското семейство е вложило в къщата им в Уиндзор.

На 19 януари Хари направи първото си изказване след договарянията. Той се появи на частна вечеря в Лондон, която беше проведена от неговата благотворителна организация „ Sentebale “, подкрепяща деца, които са инфектирани с ХИВ в Лесото и Ботсвана. По време на речта си, братът на принц Уилям изрази своето страдание за раздялата със фамилията си.

„ Искам да чуете истината от мен, колкото мога да споделя с вас – не като принц, не като херцог, а като Хари. Човекът, който доста от вас са гледали по какъв начин пораства през последните 35 години “.

Той добави, че Англия постоянно ще остане неговият дом, който е запечатан надълбоко в сърцето му. „ Гледах ви по какъв начин приветствате Меган с отворени ръце, когато видяхте, че съм намерил любовта, която толкоз дълго време търсех “. Хари призна, че двамата с Меган са били извънредно щастливи да извършват кралските си отговорности.

„ Затова, надълбоко скърбя, че се стигна дотук. Знам, че не всеки път съм взимал верните решения, само че това беше единственият ни избор “. 

Хари увери, че не изоставя обществото и постоянно ще бъде до хората. Той добави, че е желал да извършва отговорностите си към народа без да получава финансиране от страната, само че тази алтернатива не е била допустима.

По-малкият наследник на принц Чарлз и принцеса Даяна беше самичък в Лондон, защото Меган и синът им Арчи се радваха на свободата в Канада. Принц Хари се причисли към фамилията си единствено няколко дни и незабавно беше видян дружно със сърпугата си на разходка из парковете на страната. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР