Миналата седмица беше паметна за Лиъм Пейн, защото в края

...
Миналата седмица беше паметна за Лиъм Пейн, защото в края
Коментари Харесай

Бисексуалността и Лиъм Пейн

Миналата седмица беше паметна за Лиъм Пейн , тъй като в края ѝ изпълнителят пусна първия си студиен албум - LP1 . Да не забравяме, че единствено преди година той издаде EP албума First Time .
 First Time - първото EP на Лиъм Пейн
Първият път на Лиъм Пейн

Крачка напред за някогашния член на One Direction

След много труд в звукозаписното студио, Пейн направи 17 песни за албума си. Една от тях обаче стана ябълката на раздора и причина изпълнителят да бъде подложен на критика и нападан.

Става дума за " Both Ways " . В парчето Лиъм Пейн пее за това по какъв начин е имал връзка с жена, която си е падала и по дами. Навлиза се и в детайлности, че въпросната дама го обича и по двата метода, и това ужасно доста му харесва.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Payne (@liampayne) на Дек 5, 2019 в 4:05 PST

В обществените мрежи последваха мнения на недоволни почитатели, които считат, че с тази ария изпълнителят предизвиква бисексуалността. Други пък мислят, че с текста на " Both Ways " издига фетиш към бисексуалността, и това не е редно.
 Лиъм Пейн, The Hugo, GQ и секси фотосесията за списанието
Защо Лиъм Пейн остана без облекла

Фотосесиите постоянно са добра концепция

Към момента Лиъм Пейн не е дал публично изказване по въпроса. Преди LP1 да излезе, той показа в изявление за BBC, че " Both Ways " е обичаната му ария от албума и не е основана на персонални прекарвания, написа HuffPost.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР