Миналата седмица Алекс и Дани Петканови станаха тотален хит в

...
Миналата седмица Алекс и Дани Петканови станаха тотален хит в
Коментари Харесай

Петканови свалят най-известните лепенки в страната, казаха какво предстои след това

Миналата седмица Алекс и Дани Петканови станаха цялостен шлагер в мрежата, а повода всички я знаем към този момент добре - ринопластиката, на която се подложиха и двамата при експерт в Истанбул, Турция. Лепенките, с които се появиха на носовете си, се трансфораха в цялостен шлагер и десетки почитатели и страници започнаха да споделят изрязани фрагменти с въпросните лепенки.

Сега двамата разкриха, че за първи път след ринопластиката ще смъкват лепенките от носа си, само че резултатите са към този момент забележими.

Виж още: Семеен портрет: Преслава пусна рядка фотография с половинката си и то от Малдивите

" Днес смъкваме лепенките.. и по-късно остава единствено да чакаме, с цел да забележим крайния резултат, който ще е налице не по-рано от 6 месеца. Което си звучи плашещо, изключително в случай че сте нетърпеливи като мен! Благодаря на Д-р Ерме Илхан и на целия му екип от експерти, за търпението и че бяха толкоз дружелюбни! Работата ви по никакъв начин не е лесна и ние го оценяваме! Страхотни сте, обичаме ви! ", написа Александра и показа, че с Даниел са записали всички стадии от от възобновяване си във видео, което може да бъде забелязано в YоuTube.

Във видеото се вижда, че и двамата са били подути и с лек оток в зоната на очите, което е изцяло обикновено след сходна пластична интервенция, само че не са изпитвали никакви блоки. Трябвало е обаче да изчакат няколко дни преди да се изкъпят, споделят двамата във видеото. 

Малко преди този момент пък младо семейство показа кадър със своя 2-годишен наследник Габриел, при който са се завърнали след интервенцията.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/, https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР