Миналата пролет ученик от средното училище в Джорджия намушка с

...
Миналата пролет ученик от средното училище в Джорджия намушка с
Коментари Харесай

Служителите в средното училище в Джорджия не успяха да предотвратят бруталното намушкване на момиче в час по физкултура: съдебен процес

Миналата пролет възпитаник от междинното учебно заведение в Джорджия намушка с нож различен възпитаник 14 пъти във физкултурния салон на учебното заведение.

Сега, майката на жертвата, Ашли Уилсън от окръг Хенри, югоизточно от Атланта, съди админите в междинното учебно заведение Ола в Макдона, като твърди, че те не са подхванали дейности против обвинения, макар че са знаели, че тогавашният осмокласник има нож и има намерение да използвайте го.

„ Нападението докара до 14 прободни рани и разкъсвания по тялото на дъщерята на Ашли – всичко от лицето й през врата й до гърба й до гърдите й. И до през днешния ден тя към момента се възвръща и двете физически и прочувствено “, сподели юрист Адам Принсентал, член-основател на адвокатската адвокатска фирма Princental, May & Wilson в Санди Спрингс, Джорджия, пред Fox News Digital.

Дъщерята на Уилсън „ има белези на всички места “, в това число белег на нейното лице, което е „ главната грижа на младата дама “, тъй като „ остава видимо и до през днешния ден. “

В делото се твърди, че учебните админи не са създали нищо, откакто са били известени от чиновник по учебни запаси (SRO) на 14 март, че заподозрената жена е имала нож в себе си на територията на учебното заведение и е отправила закани към приятеля на жертвата.

Въпреки че е получила отчета на SRO, съгласно жалбата админите не са разследвали ученика, нито са подхванали дейности, както се изисква от разпоредбите на учебното заведение.

На 15 март обвиненият малолетен е нападнал дъщерята на Уилсън в Ола Мидъл Училищният физкултурен салон, макар обстоятелството, че тя не беше в центъра на заканите на обвинения, отправени към други възпитаници предния ден.

Заподозреният се приближи до жертвата, до момента в който тя отиваше към часа по физкултура и стартира да я тормози. Жертвата явно се е пробвала да се отдалечи и е помолила обвинения да я остави сама „ няколко пъти “, съгласно делото.

„ [У]чителите, които са били очевидци на издевателството, не са [успокоили] обстановката, “ се показва в жалбата. „ Учителите, които са били очевидци на издевателството, не са съумели да запазят [жертвата] в сигурност, до момента в който е била в учебното заведение. “

Когато жертвата влезе във фитнеса, обвиненият я последва и стартира да я намушка. Друг студент записа видео на нападението, осъществено пред група буйни студенти.

„ Разбира се, админите знаеха, че ножът е в кампуса и не направиха нищо. И тогава ножът беше донесен назад 15-ият да бъде употребен против другар [на жертвата]. И още веднъж, админите знаеха за това, не направиха нищо ", сподели юрист Андрю Гулд.

Говорител на Henry County Schools сподели на Fox News Digital, че не разяснява по открити правни въпроси.

Във видео изказване, записано след офанзивата, началникът на учебните заведения в окръг Хенри Мери Елизабет Дейвис каза, че „ учебните заведения в региона са проектирани да бъдат центрове за качествено обучение и сигурни убежища за младежите, където да се развиват, растете и успявайте. "

" Училищата на окръг Хенри поемат всекидневен ангажимент да бъдат регион, където всеки възпитаник е скъп и знае, че принадлежи ", сподели Дейвис. „ Като ваш шеф одобрявам отговорността за основаването на системи, които подсигуряват, че учениците учат на високи равнища и че учениците имат благоприятни условия да съумеят. Но моята първа и най-важна отговорност е да осигуря безвредно учебно заведение за всеки един от нашите близо 44 000 възпитаници. „

Заподозреният е бил задържан, съгласно юристите на Уилсън, само че няма друга информация за наказателното дело незабавно.

Принсентал сподели, че тяхното гражданско дело се основава на „ обстоятелството, че има са били въведени писмени политики, които ръководят по какъв начин би трябвало да работят админите и другите чиновници на учебната система на окръг Хенри, когато получават избрани типове информация " и че учебните админи " не са създали това тук. "

„ Това не е избор “, сподели Гулд. „ Изисква се админите да проведат следствие. И се изисква студент, който носи рисково оръжие в кампуса, да бъде изключен. Тези неща не бяха направени, тъй че даже най-елементарната първична стъпка – следствие – би предотвратила [атаката] "

Уилсън и нейните юристи споделят, че търсят правдивост за щерка й и сигурност за всички възпитаници и чиновници в окръг Хенри и цяла Джорджия, сподели Принсентал.

Гулд означи че неуспехът да се проверяват закани от възпитаници може също толкоз елементарно да докара до пострадване на учители, както е довело до пострадване на възпитаник в този случай.

„ Кой може да каже, че не би бил преподавател? Така че, те освен излагат на риск всички деца, само че като не съблюдават наложителните им правила, излагат на риск учителите и всички останали чиновници “, сподели Гулд. „ По-широката цел е да се сътвори по-безопасна среда за децата в окръг Хенри, както и в целия щат Джорджия, с цел да сме сигурни, че всеки админ знае какво ще и какво няма да бъде толерирано. “

Адвокатите трябваше да осведомят чиновниците на окръга за правосъдния развой с предупреждение или писмо, преди да подадат жалбата си, в сходство със законодателството на Джорджия.

В отговор на известието, проверител на застрахователни искове for Henry County Schools написа, че нито „ окръгът, нито който и да е чиновник на окръга са юридически виновни “ за компенсацията от 3 милиона $, което Уилсън изисква посредством правосъдния си иск. Освен това проверяващият отхвърли отговорност по случая от името на учебния регион.


Оригинален източник на публикацията: Персоналът на междинното учебно заведение в Джорджия не съумя да предотврати бруталното намушкване на момиче в час по физкултура: дело

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР