Миналата година Радев беше в конфликт с ДПС. Това беше

...
Миналата година Радев беше в конфликт с ДПС. Това беше
Коментари Харесай

Емил Соколов: Не става въпрос за партии и лидери, битката е за душата на България

Миналата година Радев беше в спор с Движение за права и свободи. Това беше спор сред другите групировки на Държавна сигурност

Под шапката на битка с корупцията и свалянето на Борисов Радев работеше за това да отбрани ползите на хората, които стоят зад него. За жителите това беше потребно само до толкоз, че Борисов най-накрая беше свален. ГЕРБ се окопаваше във властта в продължение на години и това трябваше да спре.

Войната в Украйна обаче промени обстановката, тъй като стартира геополитическо пренареждане в цяла Европа. Различните групировки на Държавна сигурност и Българска комунистическа партия видяха, че могат да изгубят надзор над България. Да, Радев, Борисов и Доган съставляват разнообразни подмолни забавни, само че общото сред тях е, че всички служат на Русия. Когато се почувстваха застрашени, те се сплотиха и започнаха общи дейности, с цел да си върнат контрола над ръководството на страната.

Войната сред Радев и ГЕРБ и Движение за права и свободи за надзор над другите сфери на въздействие приключи в съюз сред тях. Няма значение, че не се харесват, тъй като общата им цел е заложена извън. Този съюз цели единствено едно - да продължи да държи България в съветската орбита посредством надзор над енергетиката, службите и общите политически и стопански процеси в страната. Оста Радев-Борисов-Доган ще опита да унищожи всяка смяна, която заплашва съветските ползи.

Служебното държавно управление е еманация на този пълзящ прелом, който цели да подмени цивилизационният ни и да подсигурява на Русия водеща позиция във всяка сфера. Тук не става въпрос за партии и водачи, борбата е за душата на България.

Емил Соколов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР