Миналата година Philips пусна на пазара телевизор с името The

...
Миналата година Philips пусна на пазара телевизор с името The
Коментари Харесай

Единственият вече има наследник: Какво предлага телевизорът Philips 8505?

Миналата година Philips пусна на пазара тв приемник с името " The One " ( " Единственият " ). Идеята на производителя бе да показа модел, който има всичко, от което един консуматор може да се нуждае — на допустима цена. За 2021 година Philips показа усъвършенствания правоприемник, който също има най-важните функционалности като процесора P5, поддръжка на всички HDR формати, Android операционна система и, несъмнено, амбиентното осветяване, което е запазена марка на марката, само че в още по-изчистен и хубав дизайн.

Какво предлага Philips 8505?

За да бъде " The One ", един тв приемник би трябвало да покрие доста условия — освен качествена картина, само че и добър тон, лесна и мощна операционна система и прелъстителен дизайн.

Philips 8505 се предлага в няколко размера на екрана — от 43 " чак до 70 ". Моделът разчита на LCD технология с 4K резолюция с освежаване на картината от 50 Hz. Макар мъчно да можем да съпоставим LCD технологията със скъпите OLED тв приемници, Philips 8505 се показва на високо равнище — посредством и на хитри инженерни нововъведения, мощен процесор и програмен продукт.Най-значимата характерност на Philips 8505, която го отличава от конкуренцията, е впечатляващият видео процесор P5. Какво прави той? Макар че тв приемникът е с резолюция 4K, постоянно видео наличието, което гледаме, е с по-ниска резолюция. P5 в действително време обработва картината по няколко метода, с цел да обезпечи най-хубавото допустимо качество.
 Снимка 513208
Източник:

Първо, той отстранява в действително време несъвършенствата в картината, провокирани от преноса на данните, като разнообразни артефакти и " шума ". След това процесорът прибавя " умни пиксели ", с помощта на които видео наличие с по-ниска резолюция се трансформира в 4К. Благодарение на P5 цветовете също са по-живи, а контрастът - по-ярък.

Нещо повече: всички сме виждали досадното " насичане " на картината при филмите. Причината е, че те са снимани в 24 фрагмента в секунда, до момента в който екраните се опресняват повече от два пъти по-бързо - 50 Hz. Благодарение на мощния процесор, при Philips 8505 това не е проблем, защото системата проучва видео наличието и основава по още един кадър, сливайки два прилежащи, с цел да подсигурява допустимо най-плавна картина даже в най-динамичните екшън филми.

В допълнение, P5 се грижи и за възстановяване на цветовете в действително време, предоставяйки и извънредно висок контрастност и заостреност на картината.Мощта на видео процесора оказва помощ на Philips 8505 да се отличи и по още един незабравим метод от конкуренцията в този клас. Телевизорът е измежду доста дребното, които поддържа всички HDR формати — HDR10, HDR10 + и Dolby Vision. Това е значимо, тъй като подсигурява най-хубавото качество на картината за всички типове наличие — от стрийминг платформи като Netflix и YouTube до физически 4K Blu-Ray носители.

Кино преживяването обаче не е единствено картина. Philips 8505 има два представителя с обща мощ от 20W, като поддържа Dolby Atmos. Освен това има няколко забавни благоприятни условия. Звукът е следен от изкуствения разсъдък на процесора, което усъвършенства баса, яснотата на разговора във филмите. Поддържа се и нощен режим.

Philips 8505 поддържа и DTS Play-Fi технологията, която прави свързването на съвместими представители елементарно и безпроблемно, даже и да са в друга стая.
 Philips 8505 употребява операционната система Android TV
Източник:

Philips 8505 употребява операционната система Android TV

За поредна година операционната система, определена от Philips, е Android TV. Освен че към този момент е позната на доста консуматори, тя дава и необятен достъп до най-популярните приложения като Netflix, Amazon Video, Disney+, а даже и Apple TV+. В необятния магазин за приложения има даже и игри, които може да играете непосредствено на тв приемника.Говорейки за кино преживяване, не можем да изпуснем запазената марка на Philips - амбиентното осветяване, което се трансформира по отношение на видеото, което гледаме. По ъглите са ситуирани интелигентни светодиоди, които осветяват пространството към тв приемника, създавайки чувство за още по-голям екран и вършат филмите още по-вълнуващи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР