Миналата година пак бях на същия прием. Преди две седмици

...
Миналата година пак бях на същия прием. Преди две седмици
Коментари Харесай

Костадинов: И в украинското посолство ще ида, само да ме поканят

Миналата година отново бях на същия банкет. Преди две седмици бях в полското посолство. Ако един политик го привикват на закуска, на секрети сделки в посолството, това е напълно друго нещо. Ако ме поканят в украинското посолство, ще отида, единствено дето няма да ме поканят.

Това съобщи пред бТВ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който през вчерашния ден беше посетител на приема при съветската посланичка Елеонора Митрофанова.

Ето какво още сподели той:

Говорим за конституционни промени от три години. Виждаме по какъв начин „ Продължаваме промяната-Демократична България ” показват нашите хрумвания за свои. Много пъти сме казвали, че можем да беседваме с безусловно всички, към този момент сме го правили. Отбелязахме доста циничен факт – за конституционна промяна са нужни 180 гласа, а не 160. Никой не си направи труда да отвори Конституцията. Ако това не се случи, към този момент отиваме на „ втори тур ”, където са нужни 160 гласа.

Готовият план на Движение за права и свободи е извънредно рисков. Той планува няколко неща – да се отстрани условието да нямаш двойно поданство за позиции като президент, министър председател.

Три минути след нашата декларация Христо Иванов изтича в стаята на Движение за права и свободи. Няма метод да изтръгнем тази обич към ГЕРБ и Движение за права и свободи от сърцата на ПП-ДБ.

Не харесваме настоящия министър на правораздаването – той е незапознат. Който претендира, че схваща от всичко, не схваща от нищо.

С неучастието ни в гласуването за Пеевски за член на конституционната комисия помогнахме на гласоподавателите на ПП-ДБ, тъй като те сега чуват от избраниците си, че държавното управление е направено, с цел да може да се подчинят ГЕРБ и Движение за права и свободи. Притеснявам се, че протегнахме ръка към ПП-ДБ, тъй като се притесняваме, че ще поддържат концепцията на Движение за права и свободи за премахването на изискването на двойното поданство. Това ще бъде висшо национално изменничество. Нашите гласоподаватели не желаят Пеевски да е в комисията. Ние отстъпихме поради гласоподавателите на ПП-ДБ.

Етикети: Костадин Костадинов
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР