Миналата година не завърши никак добре за Алек Болдуин, като

...
Миналата година не завърши никак добре за Алек Болдуин, като
Коментари Харесай

Алек Болдуин се съвзе от шока, пак е на снимачната площадка

Миналата година не приключи по никакъв начин добре за Алек Болдуин, като след случай на снимачната площадка на кино лентата „ Ръжда”, живота си загуби кинематографката Халина Хътчинс.

Минаха няколко месеца преди артистът да даде първото си изявление по тематиката, а проверяващите към момента не са се произнесли публично дали той има някаква виновност.

След толкоз доста месеци, подложен на стрес и напрежение, от профила на Алек Болдуин в Инстаграм се схваща, че артистът още веднъж се е върнал на работа.



Във видео, снимано от самия него, Болдуин споделя, че не е работил от октомври предходната година, когато се случи и съдбовния случай с Хътчинс. Акторът не прецизира по кой филм работи, само че споделя, че му е мъчно.



Отбелязва обстоятелството, че през кариерата си е взел участие в доста филми, само че в този момент изпитва компликации на снимачната площадка... като че ли е не запомнил по какъв начин се прави. От казаното от Алек Болдуин излиза наяве, че филмът, в който се снима още веднъж е самостоятелен (какъвто беше и „ Ръжда”).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР