Миналата година на събитието CES 2017 бе представено твърде странно

...
Миналата година на събитието CES 2017 бе представено твърде странно
Коментари Харесай

CES 2018: новата версия на машината за сгъване на дрехи FoldiMate

Миналата година на събитието CES 2017 бе показано прекомерно необичайно устройство с име FoldiMate. Машината заема място колкото автоматизирана перална машина и може плътно да сгъва изпраното долни дрехи и облекла.
На пръв взор устройството наподобява забавно, само че ползата към него е огромен и тази годна на огромното ревю CES 2018  бе показан усъвършенствания вид на тази машина.

Първата версия на FoldiMate струваше $850 и събра 8000 предварителни поръчки за закупуване. Вторият вид е по-усъвършенстван, заема същото място, само че към този момент коства $980.

Програмата на новия модел дава опция с изключение на за прегъване на ризи, блузи, панталони и всякакво долни дрехи, към този момент и на кърпи и калъфки (чорапи към момента няма в менюто).

Създателите на новото устройство акцентират, че машината се оправя с 20-40 разнообразни облекла и долни дрехи за към от 2 до 4 минути.

Важно е облеклата да бъдат подавани в устройството по верния метод, а това значи, че половината работа на машината се прави от индивида. Мястото, което тя заема не е малко и  надали удачно да се слага сходно нещо в един дребен апартамент. Но концепцията е забавна.



Машината за прегъване на облекла FoldiMate коства $989 , в този момент се одобряват предварителните поръчки, а доставките стартират в края на годината.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР