Миналата година Министерството на външните работи е похарчило близо 4

...
Миналата година Министерството на външните работи е похарчило близо 4
Коментари Харесай

Министерството на външните работи харчи 200 000 британски лири за „обучение на медиите при криза“ в разход за консултанти от 4 милиона паунда

Миналата година Министерството на външните работи е похарчило близо 4 милиона английски лири пари в брой на данъкоплатците за консултанти – в това число 200 000 английски лири за „ дни на образование на медии при рецесия “.

Това е повече от двойно повече от сумата, изразходвана от отдела за външни съветници през миналата година. Това се случва, защото разноските на отдела за личен състав на организациите за краткотрайна претовареност също доближиха връх от близо 40 милиона паунда – нарастване от над 850% от 2018 година насам.

Беше подписан контракт за 200 000 паунда за „ спешно медийно образование “. единствено няколко дни след шокиращото завръщане на Дейвид Камерън на първа линия в политиката като външен министър. В дните на образование чиновниците ще бъдат подготвени по какъв начин да „ показват общественото лице “ на държавното управление пред медиите „ по време на отговор на рецесия “.

Държавните чиновници ще бъдат подготвени по какъв начин да „ ръководят медиите в спешна конюнктура, медии в роуминг, обществени медии и ръководство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР