Миналата година имаше два народни вота и БСП ги загубиха.

...
Миналата година имаше два народни вота и БСП ги загубиха.
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП помага на Васил Божков да изглежда като политическа жертва

Миналата година имаше два национални вота и Българска социалистическа партия ги изгубиха. В акцията си в този момент въвличат цялата страна. Радикалната им неточност в този момент е, че притеглят на своя страна обвинения предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Това съобщи в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ.

Той посочи, че половината каузи против него са за тежки престъпни закононарушения. „ Българска социалистическа партия му оказват помощ да наподобява като политическа жертва. Този човек допреди месец не се показваше в общественото пространство. Повдигнати са му обвинявания за 700 милиона лв. “, посочи политикът.

ГЕРБ: Българска социалистическа партия първи се притекоха на помощ на Божков. Нинова да каже защо са си говорили на среща с него и Златев

Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за напомни, че закон по времето на ръководството на Българска социалистическа партия - 2013-2014 година, не е задължавал Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да заплаща налози.

„ Представете си каква облага е имал? Кадиев бил го направил без да желае, а партията му го подкрепила също без да желае. Каква е изгодата на ГЕРБ да му разтури бизнеса? На всичко от горната страна цялото държавното управление и ГЕРБ се залива с компромати и мръсотия. За пръв път от 30 години страната работи толкоз коренно и би трябвало да се поддържа “, акцентира Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

„ Валентин Златев пък схванал, че "Лукойл " е на загуба и спрял да заплаща налози. Оказва се, че бизнесът му е на загуба, пък той е милионер “, добави представителят на ГЕРБ.

На въпроса за какво тъкмо в този момент, Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за съобщи: „ Сега страната има задоволително воля, самочувствие и запас, с цел да го направи. има един икономически кръг от милионери, които са овладели цялата страна и по този начин са си отивали държавни управления. Заради нарушавания има хора от Комисията по хазарта в пандиза. Ще се носи отговорност. Никой не се сеща за имената на хората, направлявали хазарта. В момента има воля и държавното управление би трябвало да бъде подкрепено, а не атакувано. От 30 години хората споделят: "Давай! ", само че никой не го направи “, разяснява Биков.

„ Въпросът за
хазарта е кардинален. За мен е проблематично хазартът да се приема като нещо обикновено. Ако някой е решил да отиде и да си загуби парите, поради своята взаимозависимост, е негова воля, само че не и да се заблуждават хората “, сподели още депутатът.

Попитан дали членове на ГЕРБ биха се насочили към новия политически план на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Биков съобщи: „ Аз персонално не съм забелязал да има отлив на членове. Трудно доста хора биха тръгнали към нов десен план, тъй като там няма фрагментация, както в лявото “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР