Миналата година г-н Путин призова за прекратяване на огъня в

...
Миналата година г-н Путин призова за прекратяване на огъня в
Коментари Харесай

Владимир Путин обеща да подкрепи войниците, които „защитават“ Русия на православната Коледа, докато Украйна беше атакувана от дронове и ракети

Миналата година господин Путин прикани за преустановяване на огъня в Украйна, с цел да съвпадне с празника, който доста православни християни честват на 6 -7 януари, само че тази година той не направи такава забележка.

Изображение: Владимир Путин със фамилиите на съветските бойци, убити в Украйна

Държавната телевизия сподели господин Путин да участва на интимна среднощна работа, известна като Божествена литургия, с дребна група фамилии в параклис в резиденцията му в Ново-Огарьово отвън Москва.

Руските бойци означиха православната Коледа в неделя, като съветското министерство на защитата сподели, че военни свещеници водят молитвени служби на фронтовата линия на войната този уикенд.

Изображение: Руски свещеници организират православни коледни служби за бойци в Украйна. Снимки: AP Изображение: Снимка: AP

Междувременно двама души бяха убити и няколко други ранени при съветски офанзиви против южния украински град Херсон, споделиха локални управляващи.

Украйна сподели, че Русия е изстреляла 28 дрона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР