Миналата година беше доста тежка за света на спорта, след

...
Миналата година беше доста тежка за света на спорта, след
Коментари Харесай

Любимата храна на Мохамед Али

Миналата година беше много тежка за света на спорта, откакто на 74-годишна възраст умря най-великият боксьор, Мохамед Али.

Пред списание People неговата щерка Лейла Али споделя, че едно от обичаните неща, които татко ѝ е обичал да похапва са хамбургери .

Тя разкрива, че великият боксьор не е можел да готви, само че пък за сметка на това е бил огромен обожател на храната. В менюто му са влизали доста зеленчуци, царевичен самун и печено пиле, да вземем за пример.

 Лейла Али

Лейла Али

Лейла се връща във времето, когато е била ученичка и Мохамед Али я е взимал от учебно заведение. Когато двамата са били гладни, той я е водил в заведение за бързо хранене и двамата са си поръчвали точно обичаните бургери на татко ѝ. Шампионът не си е падал по скъпите ястия, а е обичал нещо в действителност нормално, като хамбургер с говеждо кюфте.

Страстта на татко ѝ към простичките неща за ядене е въодушевило Лейла Али да сътвори усъвършенстван вид на обичаната храна на Мохамед Али и да включи рецептата в готварската ѝ книга, която се чака да излезе при започване на идната година. Бургерът ще носи името " The Greatest of All Time Burger " ( " Най-добрият хамбургер за всички времена " ).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР