Миналата година Бела Хадид сподели с милионите си последователи в

...
Миналата година Бела Хадид сподели с милионите си последователи в
Коментари Харесай

Бела Хадид, един кон и много критика

Миналата година Бела Хадид показа с милионите си почитатели в обществените мрежи своята сложна, само че неизбежна борба с лаймската болест, с която живее повече от десетилетие. Тогава моделът не скри, че едно обичаното ѝ занимания, което я разсейва от всичко, е ездата.

Тя нееднократно е споделяла фотоси със своите обичани животни конете, от които е повече от ясно какво огромно наслаждение й носи да е измежду тях.

Наскоро Бела Хадид обаче беше нападната точно поради няколко фрагменти с кон. Тя показа серия от фотоси от професионалните си задължения, за задачите на които красивият модел театралничи на кон. Фотосесията ѝ за Vogue Италия обаче разгневи доста от почитателите ѝ.
 Бела Хадид театралничи гола измежду лавандулово поле - и още веднъж се радва на живота
Бела Хадид театралничи гола измежду лавандулово поле - и още веднъж се радва на живота

Тежките моменти са към този момент зад тила ѝ

На една от фотосите 27-годишният модел е права върху животното, само че доста от почитателите ѝ показаха терзанието си, че може да го нарани и бързо я нападнаха.

Няколко консуматори пишат: " Горкият кон ", до момента в който различен прибавя: " Не го ли боли, когато стоиш права върху него? " " Слезте от този кон, апелирам ", написа трети, до момента в който четвърти упорства: " И ти твърдиш, че обичаш конете. Ако го правеше, нямаше да му причиняваш това. "

Разбира се, откриха се и доста нейни почитатели, които да я защитят, като означават, че не виждат нещо неприятно, обръщайки внимание на обстоятелството, че въпреки всичко е стъпила върху кон, който нормално тежи към 400 кг и повече, а не върху куче, както и че конете за животни, които се употребяват за езда.
 Бела Хадид и Адан Бануелос - кое е новото гадже на модела
Изненадващата специалност на новото гадже на Бела Хадид

Нова обич

За момента Бела не е реагирала на мненията на почитателите си, само че с горделивост показва впечатляващите си конни умения в обява в обществените мрежи през февруари, където взе участие в особено съревнование по конен спорт в западен жанр, при което кон и ездач работят дружно пред арбитър или съдийска група, с цел да показват атлетизма на коня и способността му да се оправя с говеда. Тя също показа няколко фотоси, на които се гушка с красивия си кафяв кон и го целува по носа.

В изявлението за Vogue Италия Бела приказва за това по какъв начин се усеща " ясна и присъстваща за първи път " в живота си, съвсем три години откакто е претърпяла бърнаут. " Чувствам се толкоз щастлива, че съм заобиколена от моето семейство и другари. Имам необикновен екип от изобретателни хора, които ме въодушевяват всекидневно ", разкрива тя.

не крие, че отделя време всеки ден, с цел да прави това, което я кара да се усеща здрава, да се връща на верния път, като яздене на коне, писане, диалози с хубави хора, грижи за кучето ѝ и просто време измежду природата.

Преди време Бела споделя за битките си с психологичното здраве в обява в Instagram от 2021 година, където поучава всеки, който се бори, да запомни, че " не сте сами ".

" Социалните мрежи не са действителни. Моля, не всеки, който се бори, запомни това. Понякога всичко, което би трябвало да чуеш е, че не си самичък. Имала съм задоволително сривове, с цел да знам следното: в случай че работиш задоволително интензивно върху себе си, прекарваш време самичък, с цел да схванеш своите контузии,, наслади и метод на живот, постоянно ще можеш да схванеш или научиш повече за личната си болежка и по какъв начин да се справяш с нея ", разкрива още Бела Хадид.
 Бела Хадид след дългото безмълвие - страхът не е алтернатива за спора сред Израел и Хамас
И Бела Хадид проговори за протичащото се в линията Газа

Дължи го на палестинците

На друго място по време на изявлението Бела споделя, че " приоритизира себе си " отсега нататък. " Звучи просто, само че са нужни доста старания, с цел да се реализира ", безапелационна е Хадид.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР