Миналата година Acer ни шашна с геймърски стол на цена

...
Миналата година Acer ни шашна с геймърски стол на цена
Коментари Харесай

Какво предлага геймърският стол на Acer за 14 000 долара

Миналата година Acer ни шашна с геймърски стол на цена от 20 000 $, който, макар цената си, явно се е оказал положително попадение за компанията, която неотдавна показа втори модел на " трона ".

Новият стол се споделя Predator Thronos Air и съставлява " бюджетен " вид на миналогодишния.

За разлика от предшественика си, Predator Thronos Air е с по-малко моторизирани екстри, само че пък има вграден в седалката масажор, ръчно ръководени поставки за общо три монитора, място за районен съд, преносими поставки за клавиатура и мищка, и поставка за крайници.
 Снимка 441538

Столът е оборудван и със специфични хъбове за систематизиране на кабелите, тъй че те остават изцяло скрити, даже когато сме закачили няколко е екрана и компютър.

Ревютата за първия модел бяха много положителни, изключително във връзка с удобството на седалката, и това ни кара да мислим, че тазгодишният модел не остава по-назад откъм комфорт.

Единственото неприятно е, че Predator Thronos Air продължава да коства безумно доста пари, като цената на базовия модел е 14 000 $.

За няколко стотачки повече можем да се сдобием с камера, микрофон, държач за чашка и други екстри от първа потребност за геймърите.
 Новият Asus ROG Mothership е
Новият Asus ROG Mothership е " майката " на геймърските преносими компютри

Като Microsoft Surface, само че с доста повече мощност и екстри

За толкоз пари обаче бихме очаквали и нищожно облечени, размахващи палмови листа (за вятър), асистент(к)и, само че, уви, действителността не постоянно дава отговор на упованията ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР