Миналата есен, страдайки от тежка гореща вълна в Лондон, Хари

...
Миналата есен, страдайки от тежка гореща вълна в Лондон, Хари
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Хари Стайлс е „готов да създаде семейство“ с приятелката си Тейлър Ръсел, въпреки че излизат по-малко от ГОДИНА: Тъй като певецът става на 30, защо вътрешните хора казват, че момчешката банда, превърнала рокаджията с 190 милиона долара, сега с

Миналата есен, страдайки от тежка гореща вълна в Лондон, Хари Стайлс провокира полуда от жаден интерес, до момента в който беше сниман да се съблича за освежаващо къпане в северната част на града.

Заобиколен от гъста гора и надалеч от любопитни очи, определеното място на попзвездата провокира конспирация: единственото езерце за къпане на мъже в Хампстед Хийт е известно място за гей круизи през по-голямата част от век.

Тази сграбчена панорама на Стайлс, който се усеща умерено измежду другите си къпещи се, приказва за изключително вкоренения и скромен темперамент на човек, за който другари споделят, че е съумял да избегне най-лошите ексцесии на мега-звездата.

И макар че се срещаше с последната си другарка Тейлър Ръсел, 29, за по-малко от година, също се споделя, че Стайлс е „ подготвен да сътвори семейство “ с канадската актриса.

„ Хари се усеща по този начин, като че ли е живял към този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР